Billige flybilletter til Tallinn

Billige flybilletter til Tallinn

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Tallinn

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
26. apr 28. apr
OSL
TLL
TLL
OSL
AirBaltic Direkte
AirBaltic Direkte
Fra kr. 731,- Velg
23. mar 28. mar
OSL
TLL
TLL
OSL
AirBaltic 1 stopp
AirBaltic Direkte
Fra kr. 733,- Velg
30. nov 3. des
OSL
TLL
TLL
OSL
SAS Direkte
Norwegian Direkte
Fra kr. 775,- Velg
25. apr 28. apr
OSL
TLL
TLL
OSL
SAS Direkte
AirBaltic Direkte
Fra kr. 785,- Velg
17. nov 19. nov
OSL
TLL
TLL
OSL
SAS 1 stopp
Norwegian Direkte
Fra kr. 810,- Velg
8. feb 11. feb
OSL
TLL
TLL
OSL
AirBaltic Direkte
AirBaltic Direkte
Fra kr. 848,- Velg

Flybilletter til Tallinn

La den neste reisen din gå til Tallinn. Vi har samlet alle de billige flybillettene til Tallinn her i vår søkemotor, slik at når du skal bestille din reise, trenger du bare å se et sted. Her finner du som sagt de billigste flybillettene, så se på vår søkemotor og bli inspirert.

Besøk den legendariske og historiske byen Tallinn, hvor det danske flagget falt ned ifølge sagnet i 1219. Merk historiens vingesus i denne henrivende storbyen hvor nytt møter gammelt og hvor det er umulig å kjede seg.

Tallinn betyr opprinnelig danskebyen, det henger trolig sammen med at byen og den nordlige delen av Estland hørte til Danmark i omkring hundre år inntil 1346. Danmark har derfor satt sitt preg på byen, så ta deg tid til å lese litt historie før du bestiller dine flybilletter til Tallinn, det gir opplevelsene en ekstra dimensjon.

I 1991 ble Tallinn igjen hovedstad i Estland. Når du kommer til byen, merker du det pulserende storbylivet med det samme, en stemning som etterhvert er blitt en del av byen. I Tallinn får du nemlig både en gammel middelalderby med brosteinsgater og moderne arkitektur samt travle kaffebarer.

Severdigheter er det nok av i Tallinn, besøk for eksempel en av byens mange kirker eller se nærmere på den imponerende gamle bymuren fra middelalderen som strekker seg over 1,9 km.

Etter en lang gåtur rundt i byen, er det tid for avslapping og hva er bedre enn wellness og massasje? Byen er kjent for sine mange wellness og spatilbud, så len deg tilbake og nyt en ferie der kroppen er i sentrum.

Prisnivået er en del lavere enn i Norge uten at det går ut over kvaliteten, så du vil med garanti bli ladd opp til hverdagen kaller igjen. Inviter med din mann eller kone og la ferien stå i romantikkens tegn.

Smak på det estiske kjøkkenet som tar deg tilbake til middelalderen eller la deg forføre av det moderne og nyskapende gourmetkjøkkenet. I Tallinn er det et vell av smaksopplevelser du er nødt til å prøve, så gå på oppdagelse på byens mange spennende spisesteder.
Tallinn har blitt mer og mer populært de siste årene, først og fremst på grunn av den korte flytiden og at det er enkelt å få tak i flybilletter til Tallinn. Når du først har besøkt byen, kan du ikke unngå å falle for den. Her er det på en gang stort og smått, nytt og gammelt, så bestill allerede nå din og din families flybilletter til Tallinn.

Travelmarket ønsker deg lykke til med å finne de billige flybillettene.

Populære lufthavner for fly til Tallinn

Populære reisemål i Øst-Europa

Finn reisen til Tallinn her