Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Nice

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 3 048,- - -
Prisene er pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Nice
Innbyggere
358.163 (2000)
Tidssone
Når klokken er 12.00 i Norge er den 12.00 i Nice.

Beste tid å reise

Top
Det tempererte klimaet i regionen gjør Nice til et attraktivt feriemål året rundt. Vinteren er veldig mild, men det er ikke badevær for de tynnhudede i januar og februar.

Kultur og underholdning

Top
Sommertidens turister lokker en del kulturfestivaler til området. Man kan, avhengig av hvilken festival man støter borti, høre internasjonalt anerkjente jazz kunstnere, se utstillinger eller moderne dans. Etter en anstrengende dag på stranden er det nok å ta seg til om kveldene, Nice har både skuespillhus, kinoer og nattklubber.

Overnatting / Hotell

Top
Det er en hotellbestillingsservice på turistbyrået i Nice for dem som ikke allerede er booket inn. Det finnes hoteller i alle prisklasser og kvaliteter, men det er å anbefale at man reserverer i forveien for sommermånedene, fordi Nice opplever et massivt innrykk av turister. Det ligger tre vandrerhjem i området rundt Nice, mens campister er henvist til en enkel liten plass i nærheten. Men, det er mange alternative campingplasser i høylandet. Bestill hotell i Nice her

Lokal transport

Top

Taxi

Ved flyplassen og ved Promenade des Anglais står det taxier, men det er også mulig å stoppe en eller ringe til et av selskapene.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.