Reiseguide til Milano

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 822,- - Fra 1 263,-
Charter (fly+hotell) Fra 1 675,- Fra 2 695,- Fra 3 475,-
Prisene er pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Milano
Tidssone
Når klokken er 12.00 i Norge, er den 12.00 i Milano

Beste tid å reise

Top
Milano kan besøkes året rundt, byens severdigheter lukker aldri og kan nytes uansett vær. Vil man unngå den kjølige vinteren er månedene fra mars til oktober de mest optimale.

Reiselitteratur

Top
Eyewitness Travel Guides: Milan & the Lakes Access Florence & Venice

Kultur og underholdning

Top
Milano er berømt for dens utrolige nattklubber, hvor det alltid er fest og farger. St. Ambroses dag er en av de største begivenhetene i Milano. Den feires den 7. desember, hvor det er feststemning over hele byen.

Overnatting / Hotell

Top
I Milano består overnattingsmulighetene primært av hoteller og hostels. Hotellene finnes i alle prisklasser, mens de fleste hostels ligger i den billige enden av prisskalaen. Man skal være oppmerksom på at det er dyrere å overnatte i Milano enn i mange andre områder av landet, videre er det en god ide å booke rom på forhånd, da der hurtig fylles opp. Bestill hotell i Milano her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er mange taxier i Milano. De stopper ikke midt på gaten, du skal finne en taxiholdeplass eller bestille en over telefonen.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies for statistikk, gjenkjennelse og for å målrette annonser. Ved å klikke videre godtar du vår bruk av cookies. Les mer. OK