Severdigheter Mekongdeltaet

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 11 580,- - -
Prisene er pr. person

Severdigheter

Giac Lamp pagoden (Ho Chi Minh City)
Pagoden ansees som den eldste i byen og ble bygget i 1744. Et lite stykke før man kommer til pagoden ligger det et 32 meter høyt tår som ble bygget i 1993. Inne pagoden er det mange bronsefigurer, og den eldste er fra det 18. århundre. Alteret i pagoden har 49 armer og er temmelig spesielt
Museet for krigsforbrytelser (Ho Chi Minh City)
Museet er åpent har åpent alle dager og ligger i den franske delen av byen. På museet er det utstilt flere amerikanske fly og helikoptre som ble brukt under krigen. Krigens redsler er dokumentert i en fotoutstilling.
Postkontoret (Ho Chi Minh City)
Helt utenom det vanlige er postkontoret i byen også en av severdighetene. Bygningen ble oppført mellom 1886 og 1891, og viktige vitenskapsmenn blir minnet på fasaden av bygningen, blant annet dansken H.C. Ørsted som oppdaget elektromagnetismen.
Flytende markeder (Mekongdeltaet)
Mekongdeltaet er berømt for de flytende markedene sine, hvor man selger alle mulige slags herligheter. De som skal handle kommer med båt, og varene skifter eier fra båt til båt. Båtførerne manøvrerer båtene med en utrolig dyktighet slik at de ikke støter sammen. Markedet i phung Hiep er absolutt verdt et besøk, og man kan se hele markedet fra brua.
Fuglereservatet (Mekongdeltaet)
I Dong Thap provinsen ligger de berømte fuglereservatene Tam Nong og Vuon Co Thap Muoi. Reservatene er tilholdssted for tusenvis av vadefugler, og her kan man blant annet se den sjeldne rødhodete tranen.
Niu Sam (Mekongdeltaet)
Niu Sam er et høy fjell som ligger i nærheten av Chau Doc, en liten landsby tett på grensen til Kambodsja. Det er en fantastisk utsikt fra toppen av fjellet, og man kan se Mekongdeltaet bre seg utover landskapet på den ene siden, og på den andre siden kan man se langt inn i Kambodsja. På grunn av det siste er det stasjonert en vaktpost på toppen av fjellet.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Hanoi
• Ho Chi Minh City
• Hue
• Nha Trang
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.