Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Marseille

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 3 048,- Fra 4 415,- -
Prisene er pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Marseille
Innbyggere
769.000 (2000)
Tidssone
Når klokken er 12.00 i Norge er den 12.00 i Marseille.

Beste tid å reise

Top
Marseilles beliggenhet ved Middelhavet gjør at byen har et herlig klima hele året. Hvis man vil nyte godt av strendene i området er det selvfølgelig best å komme dertil om sommeren, men de tradisjonelle feriemånedene juli og august kan godt være meget menneskefylte.

Kultur og underholdning

Top
Frankrikes nest største by har masse å by på i den kulturelle avdeling. Det er mange gode spisesteder i alle prisklasser, et godt natteliv og mange spillesteder som jevnlig besøkes av store internasjonale navn. I den lokale avisen La Marseillaise kan man finne en oversikt over aktivitetene i byen.

Overnatting / Hotell

Top
Det er to vandrerhjem i byen og det er campingplasser i området. Hoteller finnes i alle prisklasser, dessverre ikke så mange billige, men det er ikke noe problem med å skaffe plass. Bestill hotell i Marseille her

Lokal transport

Top

Taxi

Det kjører mange taxier i Marseille. De kan stoppes på gaten eller man kan ringe etter en.

Annen transport

Sentrum er rimelig konsentrert, så det er ofte mer praktisk å bevege seg til fots hvis man ikke skal utenfor midtbyen. Den offentlige transport virker upåklagelig og dekker de fleste områdene i byen. Det er både buss, trikk og metro.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.