Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Severdigheter Loiredalen

Severdigheter

Château de Chambord slottet (Loiredalen)
I den naturskjønne Loire-dalen ligger dette slottet hvortil Franois den første foreslo å omlegge Loires elveleie til, slik at hans residens kom til å ligge ved bredden. I stedet ligger den nå i en nasjonalpark og et svanereservat. Slottet er åpent for de turistene som vil følge tidligere tiders storhet i de 440 rommene, store salene og vakre tårn.
Rideskolen Centre national d`Equitation (Loiredalen)
I Saumur ligger den franske hærs pedant til den Spanske Rideskole i Wien. Cadre Noir-rytterenes trening kan overværes av utenforstående i sommerperioden, så her er det mulig å overvære dressur på meget høyt plan.
Slottet Château de Chinon (Loiredalen)
Til dette slottet brakte Jeanne d`Arc sitt hellige budskap om å angripe engelskmennene på borgens storhetstid, da den ennå var enorm i omfang. Nå er det kun en liten del tilbake av Henri den andre og Charles den syvendes residens. Slottet ligger cirka 50 kilometer sydvest for Tours.
Slottet Château de Villandry (Loiredalen)
Dette vakre renessanseslott i landsbyen Villandry cirka 10 kilometer utenfor Tours er ikke bare kjent for sin elegante arkitektur. Slottets vakre anlagte hage ligger innenfor de hesteskoformede murene og den er et besøk verdt i seg selv. De ni forskjellige seksjonene er plantet i forskjelllige geometriske former og inneholder grønnsaker, blomster og busker. Slottet holder vinterlukket fra midten av november til midten av mars.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Brest
• Lyon
• Marseille
• Mulhouse
• Nice
• Paris
• Saint Tropez
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.