Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Liverpool

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 955,- Fra 2 135,- Fra 2 105,-
Prisene er pr. person

Fakta

Top

Beste tid å reise

Top
Været i England varierer dramatisk året rundt. Vinteren kan være bitter kald og våt (i gjennomsnitt fra -4 til 9 grader). De beste månedene å reise i er juni og juli, fordi de ofte er varm og tørr ( vanligvis mellom 12 og 21 grader), men været i England er ikke alltid så forutsigbart. Sydkysten har vanligvis det beste været og det er mildere gjennom hele året, mens det er kaldere vær i nord. Men temperaturforskjellene mellom nord og syd varierer kun med et par grader. Atmosfæren i Liverpool er lik året rundt. Det er mindre turister om vinteren og prisene er billigere utenom sesongen.

Kultur og underholdning

Top
I byen er det mange nattklubber og barer for ikke å snakke om kafèer og restauranter som stort sett er stilfulle og overraskende billig. Nær sentrum er det et Chinatown. Liverpool har et flott musikk miljø som spiller til langt på natt.Hope Street Arts Festival, Holdes årlig i juni. Mye å se og gjøre. African Arts and Music, Holdes årlig i juni i African Oye. The Summer Pops, Juli, The Royal Philharmonic Orchestra tar til King`s Dock for å spille klassisk musikk. Mathew Street Festival, Juli, gratis fest med lokale og nasjonale underholdere som spiller det beste av Beatles.

Overnatting / Hotell

Top
I sentrum er det begrenset med overnattingsmuligheter, kun noen 4 stjerners forretningshoteller. Langs Mount Pleasant finner du billige hoteller og B&B. Gjestehusene ligger i utkanten. Bestill hotell i Liverpool her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er mange taxier i sentrum av byen og mange minitaxi firmaer - kontakt Mersey Cabs på telefon: 0151 298 222.

Annen transport

De ordinære bussene kan tas fra Queens Square. All offentlig lokal transport er ordinert av Mersey Transport. Kontakt dem på telefon: 0151 236 7272. Husk også å ta den kjente fergen over Mersey, 90p.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.