Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Severdigheter Limassol

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 3 695,- Fra 2 525,- Fra 4 779,-
Prisene er pr. person

Severdigheter

Amathus utgravningene (Limassol)
Ifølge legenden ble den gravide Ariadne etterlatt i Amathus av sin mann Theseus etter hans kamp mot Minotauren. Utgravningene er stadig i gang omkring Amathus,som ligger et par minutters kjøretur fra sentrum av Limassol.
Kolossislottet (Limassol)
Kolossislottet et stykke utenfor Limassol på vei mot Paphos er et vakkert eksempel på det 13.århundres militærarkitektur. Sitt nåværende utseende har det fått gjennom en delvis ombygging i det 15.århundre. Det har tjent som hovedkvarter for flere korsfarerordener på vei til og fra Jerusalem.
Kourionutgravningene (Limassol)
En av Kypros` mest spennende arkeologiske utgravninger ligger 19 kilometer vest for Limassol på vei mot Paphos. Utgravningens store amfiteater ble opprinnelig bygget i det andre århundre før vår tidsregning. Det vakre Eustolios hus rommer flere bad, værelser og en rekke flotte mosaikkgulv. Også Kourions katedral og flere andre bygninger har blitt utgravd og restaurert i et visst omfang.
Middelaldermuseet i Limassol (Limassol)
Det sies at korsfareren Richard Løvehjerte ble gift med Berengaria av Navarro der museet ligger i dag. Samme sted kronet han henne forøvrig til dronning av England. Opprinnelig lå det et Byzantisk slott her, men i det 14.århundre ble den nåværende bygning oppført , og i dag huser den et middelaldermuseum.

Område og byguider

By: 
• Gazimagusa
• Larnaka
• Limassol
• Nikosia
• Paphos
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.