Bilde av en moderne by ved solnedgang med skyskrapere og en ikonisk, skulpturell bygning i forgrunnen.

Billige flybilletter til Beijing Peking

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til eksotiske Beijing

Beijing er ikke bare Kinas politiske og administrative hovedstad, byen er også landets, og kanskje også Øst-Asias, hovedstad for kultur, fremskritt, arkitektur og spennende historie. Beijing er det perfekte sted å oppleve Østens mystikk i trygge og komfortable rammer, slik at du er sikker på å komme hjem med massevis av fantastiske opplevelser i kofferten.

Beijings demografi og geografi
Beijing ligger øverst i den nordøstlige delen av mektige Kina, og det bor ca. åtte millioner i byen, pluss sytten millioner i bydelene. Det sies at Beijing var den største byen i verden før 1828. Byens innbyggere er hyggelige og positive ovenfor turistene, da de generelt er mer vestlig orienterte og bedre utdannet enn mange andre steder i Kina.

Store opplevelser – billige flybilletter
På grunn av Beijings enorme størrelse og byens lange historie, kan vi garantere deg mangfoldige opplevelser som du ikke vil gå glipp av. Her kan du oppleve moderne arkitektoniske mesterverk og museer, og samtidig historiske monumenter som er beskyttet og skrevet inn på

UNESCOs Verdensarvliste.
Du kan bl.a. besøke Den forbudte by, som opprinnelig hadde 9999 rom, og som ligger midt i Beijing og dekker et område på én kvadratkilometermeter. Det fungerte som palass under Ming- og Qing dynastiet, og en rekke keisere har bodd her.
Eller hva med Den himmelske freds plass som uten tvil er den største plassen i verden. Plassen ligger foran Den forbudte by og kan romme opptil en million mennesker. Det var her Formann Mao erklærte den Kommunistiske Folkerepublikk Kina som opprettet, og i området rundt plassen kan du besøke flere museer og Maos mausoleum. Den kinesiske mur, som ligger utenfor Beijing, er også et must. Den er et av Verdens syv underverker og er totalt nesten 900 km lang.
Kina er på alle folks lepper av flere årsaker – finn ut hvorfor!

Populære reisemål i Sentral-Asia