Charterreiser til Sicilia

Charterreiser til Sicilia

Sicilia

Bedøm reisemålet
4,6
(47 bedømmelser)
Sicilia har en beliggenhet som gjør at grekere, romere, normannere og arabere alle har satt sitt preg på øyen. Nå kan du oppleve den spennende historien og nyte livet på vakre strender.

Severdigheter på Sicilia

Den dramatiske historien til Sicilia preger de mange attraksjonene. Her finner du små intime byer, kirker fra mange ulike perioder, flotte kunstskatter og greske templer som Segesta, Agrigento og Selinunte. Regionhovedstaden er Palermo der de normanniske kongene reiste flere viktige bygninger som katedralen og Palazzo Reale. Klosteret Monreale ligger kun 15 km utenfor storbyen og anbefales. Fra hovedstaden er det kort vei til en annen perle, Cefalu.

I byen Segesta kan du oppleve restene av det som har vært en gresk by i antikken med templer og teater som går langt tilbake i tid. Eirce er en normannisk borgby få kilometer fra Trapani som også er verdt et besøk. Byen Noto som ligger øst på Sicilia er oppført på UNESCOs verdensarvliste for sin barokke bebyggels. Den romerske byen Villa Romana del Casale er også å finne på listen.

Nyt Sicilia

Øyen Sicilia er en vulkanøy. Like ved vulkanen Etna produseres det med stor lidenskap noen av de beste vinene på øya som er verdt å smake på. Langs hele kysten finner du flotte strender. Særlig badebyen Cefalu anbefales for den som vil oppleve strand og hav.

Sicilia er ikke så stort, men det er en øy med mange flotte byer og en mengde inntrykk. Derfor anbefales det å reise rundt med noen bestemte mål og legge inn muligheten for å ta en avstikker i ny og ne. På denne måten får du med deg flotte kunst- og arkitekturskatter samtidig som oppdagelsesferden til mindre kjente steder blir en opplevelse i seg selv.

Kast deg ut i eventyret og utforsk Sicilia. Bestill en charterreise allerede i dag.

Charterselskaper med charterreiser til Sicilia

Billige charterreiser med AmiSol Travel
Billige charterreiser med Escapeaway
Billige charterreiser med TripX
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.