Bilde av Nyhavn i København i skumringen med fargerike bygninger og båter langs kanalen.

Billige flybilletter fra Haugesund Karmøy til København

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Haugesund Karmøy til København

Den danske hovedstaden har mye å by på av både historie, kunst, kultur og design, og man kan lett komme seg rundt enten på en sykkel eller via det velfungerende metronettet.

En samling interessante severdigheter i København
De fleste historisk interessante bygninger og områder i byen ligger i sentrumskjernen, og man kan lett komme seg rund på gåben. Et godt sted å starte kunne være å klatre opp i Rundetårn – et gammelt observatorium midt i byen. Fra toppen har man en glimrende utsikt over store deler av byen. Tårnet har også en museumsdel og et utstillinslokale med skiftende kunstutstillinger og en tilhørende kafé. Vil man ennå lenger opp i høyden kan man ta turen til Christianshavn og bestige Vår Frelsers Kirke. Det er noe av en spektakulær opplevelse når man når til den smale utvendige del av trappen øverst i kirketårnet nesten 100 meter over bakken.

Når du allikevel er i området er Christianshavn absolutt en bydel du burde utforske nærmere. Området ligger omkring Christianshavn Kanal, en levende vannåre med kaféer, husbåter og idylliske grønne oaser. Langs kanalane ligger også fristaden Christiania. Staden er kjent for sine spennende arkitektoniske og hjemmelagede hus, den avslappende stemningen men også hyggelige kaféer og spisesteder.

Nesten vegg i vegg med den københavnske fristaden ligger byens nye Operahus – hvor man i den store foajeen kan se majestetiske lysekroner av den islandske lyskunstneren Olafur Eliasson.

Fra Operahuset ser man over på de kongelige gemakker på Amalienborg. Man kan også ta en båt over kanalen for å ta slottet og parken i nærmere øyesyn. Anlegget består av fire nesten like paléer som omkranser en åttekantet slottsplass. Som nærmeste nabo ligger den imponerende Marmorkirken eller Frederiks Kirke, som er den egentlige heter.

Du kan få billige flybilletter fra Haugesund flyplass på Karmøy til København.

Populære lufthavner for fly til København