En kvinne betrakter bylandskapet og solnedgangen fra flyvinduet.

Billige flybilletter fra Harstad/Narvik Lufthavn Evenes til Dubrovnik

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Harstad/Narvik Lufthavn Evenes til Dubrovnik

Dubrovnik er en festningsby ved Adriaterhavskysten i den helt sørlige delen av Kroatia. Den fantastiske byen er en av Middelhavets største turistattraksjoner, og den har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 1979.

Byen var originalt et maritimt handelssentrum. I Middelalderene utviklet byen seg til å bli den eneste bystaten i Adriaterhavet som kunne konkurrere mot Venezia. Dubrovnik har også vært helt sentral i forhold til utviklingen av kroatisk språk og litteratur, og byen har fostret mange kjente poeter, malere og mattematikere.

Sverdigheter i Dubrovnik

Byens varemerke er den 2 kilometer lange bymuren som omgir den. Det er også en opplevelse å gå seg en tur på den høye muren og nyte utsikten over byen og havet. Det beste er å gjøre det en tidlig morgen eller om ettermiddagen/kvelden, da det kan bli varmt.

Innenfor murene kan du blant annet se Fort Minceta som er en av de vakreste kulturattraksjoner i byen. Fort St. John er også vel verdt et besøk. Her kan du besøke akvariet på første etasje, og de to øverste etasjer huser byens Maritime Museum.

Badeliv i Dubrovnik

Byen huser noen fantastiske strender, både med sten, sand og svaberg. Lapad Beach er en bilfri sandstrand på Lapad-halvøyen. Området er fullt av koselige kaféer og restauranter, og langs kyststien finner du også små solsteder i betong med stiger ned til vannet, ideelle for en romantisk utflukt. For enden av den ene sti ligger også en anbefalelsesveridg lokal fiskerestaurant.

Hvis du blir lei av de til tider tettpakkede strendene, er Lokrum-halvøyen det perfekte sted for an pause fra folkemengden. Du kan stupe fra svabergene eller klatre i vannet fra en av de mange små stigene som er plassert rundt omkring.

Evenes lufthavn ved Harstad og Narvik har billige flybilletter til Dubrovnik, så en tur til Adriaterhavets perle er absolutt innenfor rekkevidde.