Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Halongbukten

Fakta

Top
Lokalt navn
Ha Long

Reiseforberedelse

Top

Beste tid å reise

Fra juli til august kan det være voldsomme oversvømmelser i den nordlige delen av Vietnam. Det er mye bedre å besøke Ha Long fra april til juni, og fra september til desember. Dersom man helst vil unngå høysesongen, skal man besøke området i oktober og november.

Reiselitteratur

Det finnes ikke noen spesifikk reiselitteratur om Ha Long, men bukta og øyene er beskrevet i alle reisebøker om Vietnam.

Lokale forhold

Top

Tidssone

Når klokka er 12.00 i Norge (vintertid), er den 18.00 i Ha Long. Når klokka er 12.00 i Norge (sommertid), er den 17.00 i Ha Long.

Overnatting / Hotell

Top
Det ligger mange gode hoteller ved siden av havet, og uansett hvilke krav man stiller til komfort kan man finne et sted å bo. Mange av de små hotellene er, til tross for et beskjedent utseende, veldig gode. Bestill hotell i Halongbukten her

Lokal transport

Top

Taxi

Det finnes ikke drosjer langs Ha Long bukta.

Annen transport

Mesteparten av transporten mellom de fantastiske hulene og grottene i Ha Long foregår med båt. Husk å avtale prisen på forhånd.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.