Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Severdigheter Firenze

Severdigheter

Broen Ponte Vecchio (Firenze)
Ponte Vecchio er en berømt bro fra det 14. århundre. Broen er blant annet kjent på grunn av at det langs den ligger et vell av gull- og sølvsmedforretninger. Broen var en av de eneste som overlevde nazistenes bombing under 2. verdenskrig.
Firenzes katedral (Firenze)
Katedralen i Firenze er den fjerde største i verden og et av Italias mest kjente monumenter. Man begynte å bygge katedralen i 1296, og det tok 150 år før den stod ferdig, men den er også et helt fantastisk syn. Ved siden av katedralen finner man klokketårnet, ikke mindre enn 82 meter høyt. Denne katedralen er et must på besøkslisten, hvis man er i nærheten av Firenze.
Uffizi galleriet (Firenze)
"The Palazzo degli Uffizi" ble bygget av Vasari i det 16. århundre og er i dag hjemsted for Italias viktigste kunstsamling. Galleriet har en imponerende samling malerier, som hovedsakelig stammer fra tiden mellom 12- og 1700-tallet, og alle Italias berømte malere er representert her.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Firenze
• Milano
• Naples
• Roma
• Venezia
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.