Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Dubrovnik

- Velg sted -
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 6 063,- - -
Prisene er pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Dubrovnik
Tidssone
Når klokken er 12.00 i Norge, er den 12.00 i Dubrovnik

Beste tid å reise

Top
Plasert nesten på sørspissen av kysten ut mot Adriaterhavet, har Dubrovnik det mest solrike klimaet i Kroatia. Vinteren kan bli kjølig, men severdighetene kan nytes hele året.

Kultur og underholdning

Top
Dubrovnik er ikke akkurat kjent for sitt ville natteliv, og det er det en grunn til. Men byens sommerfestival fra 10. juli til 25. august, er litt av en attraksjon.

Overnatting / Hotell

Top
Privat losji er bra og billig i Dubrovnik. Letteste måte å komme i kontakt med utleierne, er å la seg shanghaie på fergeterminalen. Det er alltid lurt å se rommet før man sier ja. Dessuten finner man en del hoteller i forskjellige prisklasser i Dubrovnik. Bestill hotell i Dubrovnik her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er ikke så veldig mange taxier i Dubrovnik, men det gjør egentlig ikke så mye, da stort sett alt ligger i gå-avstand.

Spesielle forhold

Top
Dubrovnik fikk hard medfart i løpet av krigen i starten av 1990 årene. Siden da har byen gjennomgått en omfattende gjennoppbygging, og er i dag om mulig flottere enn den var før krigen.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.