Restplasser til Den Dominikanske republikk

Restplasser til Den Dominikanske republikk

Utvalgte restplasser til Den Dominikanske republikk

Ovennevnte priser er et utvalg av de billigste restplasser innen de neste 4 ukene.
Bedøm reisemålet (68 bedømmelser)
4.6

Finn en billig restplass til Den Dominikanske Republikk

Her på travelmarket.no finner du alle de billige restplassene til Den Dominikanske Republikk. Vi har samlet tilbudene, slik at det er enkelt og raskt for deg å få et overblikk over markedet.

Velger man en reise til Den Dominikanske Republikk, vil man bli møtt av et eksotisk land med svaiende palmer, en frodig natur, vakre sandstrender og en gjennomsnittstemperatur på 26 grader hele året rundt.

I de velbesøkte ferieområdene Costa Dorada og Playa Dorada ligger det turister og nyter livet på de hvite sandstrendene. Vil man heller være aktiv, kan man svømme seg en tur i det krystallklare vannet eller ro en tur i en kajakk.

Her tilbys alle typer aktiviteter på vannet, man vil derfor ikke ha mulighet til å kjede seg, hvis man velger en av reisebyråenes restplasser til Den Dominikanske Republikk. Selv om strendene er grunne og derfor barnevennlige, bør man likevel passe på, når man kommer ut på litt dypere vann på grunn av understrømmer.

Fra de to ferieområdene er det ikke langt til spennende og interessante opplevelser. Man kan for eksempel besøke en lokal sigarfabrikk, hvor sterke merkevarer blir produsert.

Noe av verdens fineste tobakk dyrkes i den frodige dalen, Cibaodal. Når man først har sett, hvordan hele prosessen foregår, forstår man også hvorfor sigarene er blant verdens dyreste. Dette kan varmt anbefales både for kjennere og ikke-kjennere. Man behøver absolutt ikke å være sigar-røyker for å bli imponert.

Noe som sprer en deilig karibisk stemning er, at alle danser merengue til den vakre og livsglade merengue musikken. Det er svært vanskelig ikke å bli revet med av den livsgleden som denne dansen uttrykker.

Restplasser til Den Dominikanske Republikk kan by på utallige opplevelser, i tillegg til de hvite bounty-strendene og den glade musikken. Du kan for eksempel dykke med haier eller kjøre en actionfylt tur i det vakre landskapet på en firehjuls motorsykkel. Det er gode muligheter, for å være aktiv på ferien; kitesurfing, windsurfing, golf, motorsport av forskjellige slag eller for eksempel en ridetur, er blant populære aktiviteter for turistene.

Ved Punta Cana flokkes golfspillere fra hele verden. Her er det 12 profesjonelle golfbaner, og flere av dem er på listen over de 50 beste golfbanene i verden. Det er ikke underlig, at de er 30.000 hotellrom i området. Men det er også massevis av andre opplevelser enn golf i området. Mange velger å bruke det meste av tiden på de deilige sandstrendene fra morgen til kveld.

Når man reiser er det en fornøyelse å vite, at man vil få valuta for pengene sine. Og det vil man absolutt få på Den Dominikanske Republikk. Prisene er lave, og hvis man ser seg godt om og tørr å prøve de små lokale restaurantene og butikkene, kan man virkelig finne billige retter og massevis av andre ting som det er lett å bli fristet av.

Kort sagt, restplasser til Den Dominikanske Republikk kan by på all verdens av uforglemmelige opplevelser.Travelmarket.no ønsker dere en riktig god reise!

Finn en billig restplass til Den Dominikanske Republikk

Søk også etter restplasser med avreise fra Sverige og Danmark:
Sista Minuten till Den dominikanska republiken | Afbudsrejser til Den dominikanske republik

Reiseselskaper med restplasser til Den Dominikanske republikk

  • Billige restplasser med Ving

Finn reisen til Den Dominikanske republikk her

Finn inspirasjon til Den Dominikanske republikk her