Lækker ferie på Bali

Billige charterreiser til Bali – finn den beste reisen i denne lavprisoversikten

Charterreiser til Bali har gradvis falt så mye i pris at du i perioder av året kan reise dit for under 7.000 kr. Gudenes øy er derfor et godt alternativ til Thailand. Her får du et godt overblikk over prisnivået på billige charterreiser til Bali med avreise i løpet av de neste seks månedene. Du får også en god idé om når det er best å reise dit.

Les også: Billig eksotisk charterferie – så billig kan det gjøres. Her finner du billige og eksotiske charterreiser med avreise i løpet av de neste ni månedene. Det kan lønne seg å være ute i god tid når du vil bestille en eksotisk charterferie.

charterreiser til Bali

Dersom du velger en av de billige charterreisene til Bali som du finner på denne siden, kan du se frem til en uforglemmelig ferie. Bali byr på vakre, kritthvite sandstrender, turkisblått hav, grønne rismarker, vakre templer, gamle tradisjoner, fantastiske solnedganger, fredelige småbyer og ikke minst et veldig vennlig folkeslag.

Utenfor Bali kan du snorkle eller dykke og se flotte koraller og fargestrålende fisker – og hvis du er heldig får du se en månefisk.

Hvor ligger Bali?

Bali er en av de seks hovedøyene i Indonesia. Den ligger mellom øyene Java mot vest og Lombok mot øst.

Flytid til Bali: Gjennomsnittlig flytid er med 1 stopp ca. 17 1/2 timer.

Når er det best å reise til Bali?

Bali har et varmt, tropisk klima. Den gjennomsnittlige dagtemperaturen er 30 grader og badetemperaturen ligger på 29 grader.

I regnperioden fra desember til mars må du forvente kraftige regnbyger. Men regnbygene er korte, og selv i den mest regnfulle perioden er det mange solskinnstimer.

I april, mai, juni, juli, august og september kan du nyte en ferie med tørt vær og masse sol.

Juli og august samt jul og nyttår er høysesong, så hvis du kan legge ferien til april, mai, juni eller september, er antall turister betydelig lavere, og det samme er prisene.

Men når er det billigst å reise til Bali?

Lavprisoversikt over billige charterreiser til Bali

I oversikten nedenfor finner du de billigste charterferiene til Bali med avreise i løpet av de neste seks månedene. Det er derfor gode muligheter for at du finner akkurat den charterferien du leter etter.

SanurSativa Sanur CottagesIndonesia (15 dager)Dobbeltsenger 1 eller 2 DELUXE
8 000,-Søk

UbudPertiwi Resort & SpaIndonesia (15 dager)Dobbeltsenger 1 eller 2 DELUXE
8 573,-Søk

SanurOasis Lagoon Hotel SanurIndonesia (15 dager)Dobbeltrom Deluxe
9 409,-Søk

Nusa DuaGrand Mirage ResortIndonesia (8 dager)Dobbeltsenger 1 eller 2 PREMIER
10 241,-Søk

Nusa DuaThe Grand Bali Nusa Dua ResortIndonesia (8 dager)Rom DELUXE HAGEUTSIKT
10 487,-Søk

Lovina BeachAneka LovinaIndonesia (15 dager)Rom SUPERIOR
10 671,-Søk

CandidasaPuri Bagus CandidasaIndonesia (15 dager)Rom DELUXE HAGEUTSIKT
11 865,-Søk

Fant du ikke det du lette etter?

På Travelmarket sammenligner vi reiser fra alle de store charterselskapene slik at du lett finner den billigste og beste solferien til alle de populære reisemålene.

Skal du reise på et bestemt tidspunkt, kan du søke etter billige charterreiser til Bali i chartersøkemotoren ved å klikke her.

Topfoto (c) istockphoto /Anna Jedynak
Avslapping på Bali (c) istockphoto /LP7/