Billige flybilletter fra Bergen Flesland til Aalborg

Billige flybilletter fra Bergen Flesland til Aalborg

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Bergen Flesland til Aalborg

Ved Limfjorden ligger Aalborg godt plassert på Nordjylland. Som Danmarks fjerde største by har den en historie som strekker seg tilbake til vikingtiden. I dag er Aalborg en moderne havneby.

Attraksjoner i Aalborg
Aalborg er en by fylt av kultur, historie og menneskeliv. Aalborg Marinemuseum er et sted for hele familien. På det historiske museet kan du lære om vikingbosettingene i området og mye annet. Urania Observatoriet og Haanvaerkerhuset er også severdigheter å anbefale ved ett besøk i Aalborg. Byens zoologiske hage er en flott og spennende attraksjon som passer for alle.

På Jomfru Ane Gade samles Aalborgs yngre garde. Dette er et hyggelig området og et eldorado for mat og drikke. På Klostertorv er det flere hyggelige kafeer og et bryggeri der man kan få rundtur og smaksprøver på ølsortimentet. Som modernisert havneby her Aalborg tatt i bruk havnen på en ny måte. Her ligger flere parker og musikkhus som er verdt besøket. Kulturhuset Nordkraft har et bredt tilbud av kino, musikk og teater.

Aalborgs natur og opplevelser

Lindholm Hoje ligger på en høyde i Aalborg og er en forhistorisk boplass og gravsted fra vikingtiden. Her finner du den største samlingen av jernaldergraver i Danmark og har flere utstillinger. Her serveres tidsriktig mat og drikke. Fra landemerket Aalborgtårnet får den tilreisende et perfekt overblikk over den gamle delen av byen.

Fra Aalborg er veien kort til Skagen som er den nordligste byen i Danmark og er en opplevelse alle burde få med seg. I området kan du oppleve det ville landskapet og den friske sjøluften som er et populært feriemål for turister. Om sommeren er Skagens lystbåthavn fylt opp av båtturister fra inn- og utland.

Bestill billige flybilletter fra Bergen til Aalborg og utforsk den nordlige delen av Danmark med deg og dine.