Tropisk strandpanorama med parasoller, solsenger, og palmetrær foran et klart blått hav.

Billige flybilletter fra Bangkok til Koh Samui

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Bangkok til Koh Samui

Koh-Samui er en av de største øyene i det Thailandske øyhavet, og er kjent for sine vakre strender. Man finner både dem som bugner av turister, fruktselgere og restauranter og på vestkysten av øya, de mere fredelige perlene.

Øya har egen flyplass med ruter til og fra Bangkok nærmest på timebasis. Det går også ruter til og fra Phuket samt Chiang Mai. Som en hyggelig gestus tilbyr flyplassen gratis mat, drikke og wi-fi til de reisende i et koselig hjørne av flyplassen.

Det har vært back-packere på Koh-Samui siden 70-tallet, men i en lang periode beholdt allikevel øya sin atmosfære av uoppdaget perle, med bare noen få bungalower og ikke særlig mange turister. Tidlig på 90-tallet endret det seg, og Samui er nå den nest mest populære øydestinasjonen i landet – Phuket ligger på førsteplassen.

Opplev Koh-Samui!

Det bor rundt 40 000 innbyggere på øya som livnærer seg som fruktavlere og selvfølgelig av turismen. Vegetasjonen er svært variert, og landskapet spenner fra palmekledde strender og jordbruksområder til fjellområder med regnskog innimellom. Da øya ikke er mere en rundt 25 km lang og 21 km bred, kan man godt nå rundt i bil eller med motorsykkel på bare et par timer.

Det er ikke mange attraksjoner på øya bortsett fra natur og strand, men de de hvite sandstrendene, korallrevene, stemningsfulle lagunene, de små fossefallene og det krystallklare vannet er også grunnen til at turistene flokkes om området.

Samui er kjent for sine smakfulle kokosnøtter, men også for lekker sjømat. Thaimat i dette området er normalt sterk, og har et slektskap til indisk, malaisisk og indonesisk mat. Typise retter vil være indisk-inspirerte karry-retter og den populære chicken birayani.

Du kan få billige flybilletter til Koh-Samui fra Bangkok, så en tur til den Thailandske perle er absolutt innenfor rekkevidde.