Viktig informasjon om Coronavirus

Reiseguide til Zürich

Fakta

Top
Innbyggere
360.000
Tidssone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Zürich.

Beste tid å reise

Top
Zürich er vakker både sommer og vinter, men det er en spesiell stor opplevelse å delta i byens årlige vårfest som avholdes tredje mandag i april. Om sommeren kan man bade i Zürichsjøen og vinteren er ideell til skisport.

Kultur og underholdning

Top
Zürich er kjent for sitt teater (Scauspielhaus) sin opera (Opernhaus) og sin konsertsal (Tonhalle). Disse tilbyr kulturelle opplevelser av høy klasse. Hvert år, tredje mandag i april, avholdes en stor vårfest (Sechseläuten) og hele byen står på hodet. I midten av september arrangeres en stor skytekonkurranse som tiltrekker tilskuere fra fjern og nær.

Overnatting / Hotell

Top
Zürich er rik på både luksus-og billige hoteller. Generelt er komfort og servise i orden. Det ligger også en del campingplasser i området. Bestill hotell i Zürich her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er ikke noe problem å praie en taxi i Zürich. Vanligvis er drikkepenger inkludert i regningen, men ekstra god cervise bør allikevel belønnes med et lite beløp.

Annen transport

Zürich er rik på transportmuligheter. Her er trikk, buss, båt (på Zürichsjøen), en stor jernbanestasjon, flyplass og i det hele tatt det som kan forventes av en internasjonal storby.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.