Billige flybilletter fra Rygge til Billund

Billige flybilletter fra Rygge til Billund

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Rygge til Billund

Billund Lufthavn er en av Danmarks største, nok mest fordi den transporterer gjester til de to populære fornøyelsesparkene i området – Legoland og Lalandia. Lufthavnen ligger i byen Billund, som har litt over 6000 innbyggere.

Legoland og Lalandia i Billund
Legoland er en av Danmarks mest kjente forlystelsesparker, og åpnet dørene helt tilbake i 1968. Dengang besto parken av en utendørsutstilling med legohus, landskap, tog og skip. I dag er parken full av forlystelser for store og små, og består av hele 8-9 forskjellige verdener med sine helt egne temaer. I parken ligger det også et 4-stjerners hotell, så man kan sovne og våkne opp midt i det fantastiske legouniverset. Bare et stenkast fra Legoland ligger en annen spennende verden, nemlig Lalandia. Her er det sommer hele året, og man kan nyte vannland og vannsklier i alle avskygninger. I tilleg finner man aktiviteter som minigolf, fitnesscenter, innendørs skibakker og skøytebaner, klatrevegg, lekeland og mye annet.

Overnatning i Billund

Byen Billund er også vel verdt et besøk, og her finnes mange forskjellige overnatningstilbud. Nyåpnede Hotel Svanen ligger i gåavstand til både Legoland og Lalandia, og er dessuten en verden i seg selv med fokus på ny design og god service. Ellers finnes det også billigere alternativer i nærheten, som hyttebyer, vandrerhjem og campingplasser. Et koselig alternativ til hoteller og campingplasser kan være å innkvarteres privat i kort avstand til aktiviteter og vakker natur. I Billund finnes alternativer hvor man både kan leie et enkelt rom, en leilighet, en hytte eller et helt hus – alt etter behov.

Du kan få tak i billige flybilletter til Billund fra Rygge – tett på Oslo – så en sommertur til fornøyelsenes mekka er absolutt innefor rekkevidde.

Populære lufthavner for fly til Billund

Finn reisen til Billund her

Finn reisen fra Oslo, Moss Rygge her