Par checkar in vid självbetjäningsautomat på flygplats - modern arkitektur.

Billige flybilletter fra Rygge til Billund

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Rygge til Billund

Billund Lufthavn er en av Danmarks største, nok mest fordi den transporterer gjester til de to populære fornøyelsesparkene i området – Legoland og Lalandia. Lufthavnen ligger i byen Billund, som har litt over 6000 innbyggere.

Legoland og Lalandia i Billund
Legoland er en av Danmarks mest kjente forlystelsesparker, og åpnet dørene helt tilbake i 1968. Dengang besto parken av en utendørsutstilling med legohus, landskap, tog og skip. I dag er parken full av forlystelser for store og små, og består av hele 8-9 forskjellige verdener med sine helt egne temaer. I parken ligger det også et 4-stjerners hotell, så man kan sovne og våkne opp midt i det fantastiske legouniverset. Bare et stenkast fra Legoland ligger en annen spennende verden, nemlig Lalandia. Her er det sommer hele året, og man kan nyte vannland og vannsklier i alle avskygninger. I tilleg finner man aktiviteter som minigolf, fitnesscenter, innendørs skibakker og skøytebaner, klatrevegg, lekeland og mye annet.

Overnatning i Billund

Byen Billund er også vel verdt et besøk, og her finnes mange forskjellige overnatningstilbud. Nyåpnede Hotel Svanen ligger i gåavstand til både Legoland og Lalandia, og er dessuten en verden i seg selv med fokus på ny design og god service. Ellers finnes det også billigere alternativer i nærheten, som hyttebyer, vandrerhjem og campingplasser. Et koselig alternativ til hoteller og campingplasser kan være å innkvarteres privat i kort avstand til aktiviteter og vakker natur. I Billund finnes alternativer hvor man både kan leie et enkelt rom, en leilighet, en hytte eller et helt hus – alt etter behov.

Du kan få tak i billige flybilletter til Billund fra Rygge – tett på Oslo – så en sommertur til fornøyelsenes mekka er absolutt innefor rekkevidde.

Populære lufthavner for fly til Billund