Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Sardinia

Restplasser til Sardinia

Sardinia – det er nok bedre enn du tror

Bedøm reisemålet
4,4
(155 bedømmelser)
Med en billig restplass til Sardinia, kan du nyte uovertrufne strender og naturopplevelser, herlig byliv med spennende kultur, og småbyer med fantastisk mat.

Paradisisk strandliv og lokale delikatesser – reis til OroseiOrosei er en liten, vakker og koselig strandby som ligger i det vakreste naturområdet som du kan drømme om. Her finner du små bukter med den hviteste strandsand og krystallklart havvann hvor barnefamilier og kjærestepar kan kose seg i utallige timer. Her finnes det grotter med den vakre Blå Grotte som høydepunkt, i tillegg til klipper og granittstein som gir området sitt dramatiske uttrykk. Du kan dykke og snorkle i området, eller du kan dra på utflukt i havkajakk.

I området som ligger nord for byen, er det fantastiske muligheter for fot- og sykkelturer.

De gamle tradisjonene er i høysetet i denne delen av Sardinia, og det samme er maten. På en restplassreise til Sardinia, kan du glede deg til å kaste deg over praktfulle fiske- og skalldyrsretter, lokale spekepølser, ost og brød, deilige lammeretter, pasta og friske salater.

Cagliari – byliv, når det er best

Sardinias hovedby, Cagliari, er absolutt et besøk verdt, uansett om du bor i byen eller om du har funnet deg en annen ferieby å tilbringe ferien i. Her finnes praktfulle strender, byliv, deilig mat og vakker kultur. Liker du å shoppe, er området ved marinaen midt i blinken for deg. Her kryr det av forskjellige butikker som tilbyr alt fra designerklær til reisesuvenirer, og her finner du også et flott storsenter med flere butikker. Rundt om i byen blir det arrangert markeder i helgene, og her kan du gjøre en god handel – men husk å prute på prisen!

Liker du kultur og lokale severdigheter, har Cagliari mye å by på. Hele området ved byens borg, Castello, er fylt med gamle, vakre, historiske bygninger. Fantastiske opplevelser vil være blant annet bymuren, de flotte tårnene, slottene og museene, den fantastiske katedralen og den vakre Palazzo-plassen. Cagliari har også et romersk amfiteater som absolutt er verdt et besøk. Vil du heller se en god fotballkamp, og oppleve ivrige og engasjerte italienske fotballfans fra første rad, bør du få med deg en Serie A-kamp med byens fotballag. Cagliari er virkelig en by for alle!

Tempio Pausania – korktrær, velvære, naturrikdom og en uovertruffen atmosfære

I den nordlige delen av sentrale Sardinia, ligger byen Tempio Pausania. Området ved byen er utrolig naturskjønt, og har en fantastisk utsikt til fjellkjeden, Monte Limbara. Like ved byen finner du utallige, frodige vinmarker, og korktrærplantasjer med sine karakteristiske, forvrengte korktrær. Det vakre landskapet tilbyr fantastiske muligheter for gåturer, eller du kan heller velge å skjemme bort deg selv med en deilig velværebehandling på det lokale spasenteret.

Som turist blir man helt forelsket i den fredelige atmosfæren som hersker i denne fjellbyen med de elegante, men bastante husene, og de vakre plassene, hvor de lokale møtes og snakker om dagen og livet. Tempio Pausania er byen, hvor du bør nyte livet over et godt måltid og en god flaske vin.

Avreiselufthavner til Sardinia

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.