Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Costa Dorada

Restplasser til Costa Dorada

Billige restplasser til Costa Dorada

Ovennevnte priser er et utvalg av de billigste restplasser innen de neste 4 ukene.

Costa Dorada – reis til et spansk ferieparadis

Bedøm reisemålet
4,6
(152 bedømmelser)
Liker du hvite sandstrender, eller en drink på terrassen mens du nyter solnedgangen etter en dukkert i det klare Middelhavet? Eller hva med et innblikk i den eksotiske, katalanske kulturen som kan by på euforiske fotballkamper, listige tangoklubber og fremragende mat? Høres alt dette bra ut? Ja, da er Costa Dorada midt i blinken for deg!

Om regionen

Costa Dorada betyr "den gylne kyst" og er navnet på den delen av Spanias nordøstlige kyst som strekker seg fra Barcelona til Ebro-deltaet. Costa Dorada ligger i Katalonia, og den regionale hovedstaden Barcelona kan du besøke på en dagsutflukt. I den sørlige delen vil du se bøndene jobbe på store åkerområder, mens du i den nordlige delen kan se et av de få stedene i Europa hvor flamingoene holder til. Fellesnevneren for hele området er den vakre spanske naturen.

De største severdighetene på Costa Dorada
Hvis du er glad i kultur, men også i å ta en liten siesta på en solseng, er Tarragona en ideell by å besøke. Denne koselige byen byr på grandiose romerske amfiteatre og en enorm viadukt, blandet med herlige sandstrender og et brusende byliv. Et besøk i Port Aventura, Europas nest største fornøyelsespark, er også et must hvis du reiser med familien, eller hvis du bare er av den oppfatning at man aldri blir for gammel for ville berg- og dalbaner og morsomme sprell.

Man bør selvfølgelig heller ikke gå glipp av fantastiske Barcelona, som er perfekt enten du elsker shopping, hyggelige kaféer eller spansk kunst og arkitekter. Og til slutt regionens stolthet, F.C. Barcelona selvfølgelig, hvor Messi og de andre løper rundt hver uke på Camp Nou og trollbinder alle fotballentusiaster. Vi tør påstå at Costa Dorada er noe for deg, for her er det nemlig herlige opplevelser å ta med hjem uansett hva du liker. Så let blant billige restplasser for å se om ikke du finner en som passer for deg.

Reiseselskaper med restplasser til Costa Dorada

Restplasser med Loveholidays.no
Restplasser med TripX
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.