Severdigheter Port-au-Prince

Severdigheter

Maison Défly-bygningen (Port-au-Prince)
I Port-au-Prince ligger Maison Défly, et storslått eksempel på kransekake-arkitektur fra 1900-tallet. I huset er det et lite museum med kreolske møbler..
Museet Panthéon National (Port-au-Prince)
Musée du Panthéon National, som ligger i Port-au-Prince, er et moderne og nærmest underjordisk museum. I veggene finner man inngravert navnene på dem som sloss for Haitis uavhengighet. Det er også en fast ut-stilling som beskriver Haitis historie og kampen for uavhengighet.
Den katolske katedral Notre Dame (Port-au-Prince)
Notre Dame Catholic Cathedral ligger i hovedstaden Port-au-Prince. Det er byens største katedral, og den stod ferdig i 1915. Den er bygd i rosa og gul stein og har to store tårn på bygningens vestside.
Kirkegården i Port-au-Prince (Port-au-Prince)
Kirkegården i Port-au-Prince er umåtelig stor og full av pastellfargete graver. Noen av de høytliggende grav-kammerne er større og mer pyntet enn de fleste husene i byen. Vær oppmerksom på at man kan finne åpne graver, der tyver har vært på tokt.
Jernmoskéen (Port-au-Prince)
Marché de Fer ble bygd i 1889 av gammelt jern. Arkitektonisk er den østlig og ligner på en arabisk moske, komplett med minareter. Den ble utstilt i Paris på byens marked Les Halles. I november 1891 ble moskéen innviet av president Florvil Hyppolite.
Katedralen Sainte Trinité Episcopalian (Port-au-Prince)
Arkitektonisk er kirken ganske uinteressant, men innvendig er veggene dekoreret med fantastiske bibelske malerier. De er malt av landets største "troskyldige" kunstnere, heriblant Philomé Obin, Vilson Bigaud og Ca-stera Bazile.
Kunstmuseet i Port-au-Prince (Port-au-Prince)
Musée d'Art Haïtien, som ligger i hovedstaden, har en flott permanent samling af haitiansk kunst. Samlingen inneholder blant annet storslåtte verker av Hector Hyppolite, Philomé Obin og Robert S. Brice. Det er også skiftende utstillinger av lysbilder og fotografier.

Område og byguider

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.