Billige flybilletter fra Oslo til Aarhus

Billige flybilletter fra Oslo til Aarhus

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Oslo til Aarhus

Aarhus er den nest største byen i Danmark og er en sjarmerende by i Jylland. Her finner du et yrende studentliv, gode kulturopplevelser og en kombinasjon av strand, skog og by.

Attraksjoner i Arhus
Kulturhuset ARoS byr på flere interessante utstillinger. Å ta en tur i den regnbuefargete buen helt øverst i bygningen er et godt sted å starte for å skaffe seg et overblikk over byen. Købstadmuseet i Den Gamle By gir muligheten for å oppleve en tidsreise tilbake i historien. Latinerkvarteret et samling hyggelige gater som er inspirert av den bohemske stemningen fra Paris. Her finner du flere enestående butikker med dansk design.

Arhus er en variert by i naturskjønne omgivelser. Her er veien kort mellom strand, skog og by som gir reise til byen til en variert opplevelse. Arhus er som store deler av landet en virkelig sykkelby. Å leie en sykkel anbefales på det sterkeste. En reise til Moesgård museum gir et innblikk i Jyllands eldgamle vikinghistorie med en vakker strand rett i nærheten.

Arhus – en levende by

Med et stort antall studenter er dette en sosial by både dag og natt. I midten av byen ligger Åboulevarden som fylles av god stemning og pulserende musikk om kvelden. Det samme gjelder for Frederiksgadekvarteret. I Arhus finner du et hav av hyggelige kafeer og måltider i alle prisklasser. Både RisRas og Cafe Gemmestedet er perfekte for en kaffe etter en lang dag med severdigheter.

Mejlgade er byens koseligste spisegate. Her ligger blant annet den gastronomiske grillbaren OliNico. Danmark har en pølsekultur som også Arhus tar godt vare på. På spisestedet Haute Friture serveres det pølser med fransk vri.

Bestill billige flybilletter fra Oslo til Arhus og opplev en av Danmarks mest levende byer midt i fin natur.

Populære lufthavner for fly til Aarhus

Finn reisen til Aarhus her

Finn reisen fra Oslo her