Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Aarhus

Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Aarhus

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Aarhus

Å reise til Aarhus er å ta del i et yrende byliv og en vakker natur. Danmarks andre største by er plassert på Jylland og kun en kort tur unna. Bestill en billig flybillett i dag og opplev alt det Aarhus har å by på for tilreisende i alle aldre.

Severdigheter i Aarhus
Kulturhuset ARoS byr på flere interessante utstillinger. Skulpturen Boy av kunstneren Ron Mueck er den mest kjente i museet og i kjelleren kan du oppsøke en fortolkning av Dantes Inferno. Å ta en tur i den regnbuefargete buen helt øverst i bygningen er et godt sted å starte for å skaffe seg et overblikk over byen. Deretter er Latinerkvarteret et samling hyggelige gater om er verdt å besøke. Her finner du flere gode og enestående butikker med dansk design.

Aarhus er en variert by i naturskjønne omgivelser. Veien er kort mellom strand, skog og by som gir reise til Aarhus til en opplevelse. En reise til Moesgård museum gir et innblikk i Jyllands eldgamle vikinghistorie med en vakker strand rett i nærheten.

Aarhus som sosial by

Med et stort antall studenter er dette en sosial by både dag og natt. I Aarhus finner du et mat i alle prisklasser på flere hyggelige kafeer og restauranter. Musikkhuset er Nordens største og en møteplass med mange flotte forestillinger i en moderne bygning med spennende arkitektur.

Danmark har en pølsekultur som også Aarhus tar vare på. På det lille spisestedet Haute Friture serveres det pølser med en fransk vri som er verdt et besøk. Mejlgade er byens koseligste spisegate. Her ligger blant annet den gastronomiske grillbaren OliNico som byr på rike smaksopplevelser.

Bestill billige flybilletter fra Sandefjord til Aarhus og opplev en av Danmarks mest levende byer med en omliggende natur bestående av skog og strand.

Populære lufthavner for fly til Aarhus