Severdigheter Nord-Taiwan

- Velg sted -

Severdigheter

Fulung (Nord-Taiwan)
Stranden ved Fulung er et meget attraktivt sted for surfing og andre former for vannsport som seiling, vannski og meget mer.
Shihtoushan (Nord-Taiwan)
Her vil man kunne oppleve imponerende buddhistiske templer, klostre og pagoder (et slags tempel). Sydøst i dette området ligger byen Tienhsiang hvor en kan oppleve den smale kløften Taroko Gorge. Dette betegnes av mange som Taiwans vakreste sted.
Wulai (Nord-Taiwan)
Noen av de flotteste varmekildene ligger i byen Wulai og her er det også turstier som kan ta en med opp i fjellene. Det er også mulig å besøke de mer opprinnelige taiwanske kulturene.
Pei Tou (Taipei)
Taipei har også severdigheter av historisk art. Man må unne seg å oppleve de varme kildene som kalles Pei Tou og som ligger tretten kilometer fra byen.
Taipeis effektive gateliv (Taipei)
Kunst, arkitektur, museer, gamle tehus, tradisjonelle butikker og en gate fylt med butikker som kun selger slangemedisin er alt sammen noe som vil dominerer tiden i den effektive asiatiske hovedstaden.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Taipei
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.