Severdigheter Nicaraguas strender

Severdigheter

Byen Bluefields (Bluefields)
Byen ligger et godt stykke fra alt annet, og hvis man ikke tar fly dit er det en langtrukken og ubehagelig reise. Orkanen Joan tok det meste av byen med seg i 1988, så det er bare rester av den koloniale arkitektur og hus på stolper igjen. Det gjør allikevel ikke badeområdet mindre attraktivt og byen ligger tross alt i et forstatt fantastisk naturområde.
Byen León (León)
Nicaraguas intellektuelle og kulturelle sentrum har lenge vært byen León som har fostret den sandinistiske revolusjon. Her er veggmalerier og skuddhull til minne om de revolusjonære begivenheter. León er også en av de få byer som forstatt har en del av arkitekturen fra kolonitiden inntakt.
Byen Masachapa (Masachapa)
Denne lille skitne byen ved kysten har noen av Nicaraguas mest fantastiske strender. En av dem, Pochomil, er overstrødd med fin hvit sand og ligger ned mot deilig krystallklart vann.
Turistområdet Montelimar (Nicaraguas strender)
Dette var Somozas tilholdssted før revolusjonen og sandinistene gjorde stedet om til et turistparadis på grunn av områdets deilige strender. Hvis man blir lei av saltvannet kan man bade i Mellom-Amerikas største badebasseng.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Bluefields
• Granada
• León
• Managua
• Masachapa
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.