Reiseguide til Ngorongoro Nasjonalpark

Fakta

Top
Lokalt navn
Ngorongoro

Reiseforberedelse

Top

Beste tid å reise

De to regntider i henholdsvis mars, april, mai og oktober, november gjør det vanskelig å komme seg frem i nasjonalparkene. Derfor bør man holde sig til månedene umiddelbart før regntiden, så Land Roveren ikke kjører fast.

Reiselitteratur

Wild Africa Volume 1: Ngorongoro, Serengeti, Tarangire

Lokale forhold

Top

Tidssone

Når klokken er 12.00 i Norge (sommertid), er den 13.00 ved Ngorongoro. Når klokken er 12.00 i Norge (vintertid), er den 14.00 ved Ngorongoro.

Kultur og underholdning

Flere private selskaper i området arrangerer safariturer. Dette er mye billigere end om man selv måtte arrangere turene. Dessuten trenger man ikke tenke på transport, guide, parkavgift, mat og overnatting.

Overnatting / Hotell

Top
For foten av Ngorongoro ligger fire luksuriøse safari-lodges, plus et det er mere skrapet, men mye billigere. På kraterranden ligger det en camping lejr, hvilket er utmerket, da man ikke må campere i selve parken. Bestill hotell i Ngorongoro Nasjonalpark her

Lokal transport

Top

Annen transport

Turen ut til krateret foregår i jeep. Det er veldig dyrt å leie en jeep og svært å finne rundt, om man ikke har guide med.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.