Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Mumbai (Bombay)

Fakta

Top
Lokalt navn
Mumbai
Innbyggere
15.000.000
Tidssone
Når klokka er 12.00 i Norge (sommertid), er den 15.30 i Delhi. Når klokka er 12.00 i Norge (vintertid), er den 16.30 i Delhi.

Beste tid å reise

Top
Med hensyn til værforholdene er oktober til mars den beste tiden å besøke Mumbai.

Reiselitteratur

Top
Mumbai (Bombay)

Kultur og underholdning

Top
Det arrangeres utallige festivaler i Mumbai i løpet av et år. De viktigste er: Elepanta den 18. og 19. februar, som har klassisk dans og musikk på menyen, Ganesh Chaturthi i august eller september og Nariyal Poornima i august.

Overnatting / Hotell

Top
Mumbai er et av de dyreste stedene å overnatte i India. Dette gjelder særlig rundt juletider, hvor hotellene hurtig blir fylt opp og prisene stiger. Du kan finne alle mulige slags overnattingssteder, alt fra små vandrehjem til store luksushoteller. Utenom juletiden er det ikke noe problem å få seg et sted å bo. Bestill hotell i Mumbai (Bombay) her

Lokal transport

Top

Taxi

De sorte og gule drosjene finnes over hele byen, og de aller fleste har taksameter. Drosje er helt klart den enkleste måten å komme seg rundt i byen på.

Annen transport

De røde dobbeldekkerbussene som kjører rundt i byen er en utmerket måte å komme seg rundt omkring på, bortsett fra i rushtiden da de er helt overfylte.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.