Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Severdigheter Mexico City

- Velg område -
Mexico City

Severdigheter

Det Antropologiska Museum (Mexico City)
Det Antropologiska Museum i Mexico City anses för att vara bland de bästa i världen. Museet gömmer på i allt 12 arkeologiska rum, som berättar om de olika tidsperioder och kulturer i Mexico, bland annat maya- kulturen. Samlingarna är arrangerade med mycket överblick, men om man inte kann nå allt, är de bästa samlingar: Toltekerne (rum 6), Atzekerna (rum 7) och Mayanerna (rum 10).
El Zócalo plassen i Mexico City (Mexico City)
El Zócalo er en historisk plass i Mexico City, oppført på ruinene av aztekernes gamle hovedstad Tenochtitlán. En sokkel ble for mange år siden reist på plassen som et monument til minne om Mexicos frigjøring fra spanjolene i 1821. Sokkelen ble stående i mange år, og ga plassen sitt navn, da zócalo betyr sokkel.
Markedet La Mercéd (Mexico City)
La Mercéd er et enormt marked som ligger i den østlige delen av hovedstaden. Alt fra grønnsaker, meieriprodukter og kjøtt selges her, i en bråkete og vibrerende atmosfære. Markedet er faktisk det største i verden. Det vil være en stor opplevelse å få med seg, blant annet fordi det gir rike muligheter for å møte mexicanere i deres hverdag. Også tropefrukter selges her til en billig penge.
Solens pyramid (Mexico City)
Solens pyramid ligger i det arkeologiska område Teothuacán. Solens pyramid är den tredje största i världen (50.000 kvadratmeter och 65 meter hög), och övergås bara av Cheops-pyramiden i Egypten och pyramiden i Cholula öst om Mexico City. Där är 248 steg till toppen av pyramiden, och på klara dagar är utsigten fantastisk. Man tror, att det har stått en tempelbyggning till religiösa cereonier på toppen.

Område og byguider

Område: 
By: 
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.