Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Ladakh

Fakta

Top
Lokalt navn
Ladakh

Reiseforberedelse

Top

Beste tid å reise

Det er best å reise til Ladakh fra mai til oktober.

Reiselitteratur

A Journey in Ladakh Ladakh: Crossroads of High Asia

Lokale forhold

Top

Tidssone

Når klokka er 12.00 i Norge (sommertid), er den 15.30 i Ladakh. Når klokka er 12.00 i Norge (vintertid), er den 16.30 i Ladakh.

Kultur og underholdning

Det arrangeres mange festivaler i området, og noen av de er: Hemis i juni Matho i februar eller mars Taktok i juli eller august

Overnatting / Hotell

Top
Det er gode overnattingsmuligheter i de største byene i området. Der finnes det alt fra billige vandrehjem og gjestehus til dyrere hoteller. I de små byene er det som oftest bare to hoteller, og de ligger som regel i den midterst prisklassen. Bestill hotell i Ladakh her

Lokal transport

Top

Taxi

Det finnes drosjer i de største byene i området, men det varierer veldig med hensyn til antallet biler, og enkelte ganger kan det være vanskelig å få fatt på en drosje.

Annen transport

Det går busser i de største byene, og mellom en del av byene i området.

Spesielle forhold

Top
Det har vært krig både med Pakistan og Kina om noen av grenseområdene, men det er ikke krig for øyeblikket. Reisende bør holde seg langt vekk fra grenseområdene da det kan være farlig å komme for tett på. Det anbefales at man snakker med den norske ambassaden i India før man reiser til området.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.