Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Severdigheter Kingston

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 14 262,- - -
Prisene er pr. person

Severdigheter

Bob Marley Museum (Kingston)
Jamaicas musikalske landsfader har et eget museum hvor man kan se eiendelene utstilt i hjemmet hans. For mange fans er dette nærmest en pilegrimsreise og museet er den mest besøkte turistattraksjonen i Kingston.
Nasjonalgalleriet (Kingston)
I nasjonalgalleriet er det utstilt mange flotte verker fra samtidige kunstnere, men det er også en del eldre kunstverker fra øya, samt en internasjonal seksjon. Det er også lagd en egen avdeling til minne om Edna Manley, som var gift med den første statsministeren på Jamaica. Edna Manley var en viktig aktør i kunstlivet på Jamaica på grunn av alle skulpturene hun lagde, men også fordi hun engasjerte seg mye i det lokale kunstlivet.
Vaktskiftet ved King´s House (Kingston)
Den første hver måned er det vaktskifte ved King´s House, og da overtar friske og uthvilte medlemmer av Jamaica´s Defence Force vaktholdet ved bygningen. Hele seremonien gjennomføres til musikken til Jamaica Military Band og soldatene er i full gallauniform.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Kingston
• Montego Bay by
• Negril
• Ocho Rios
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.