Restplasser til Gambia

Restplasser til Gambia

Utvalgte restplasser til Gambia

Fly + hotell

Første avreise

All inclusive

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Gambia

Bakotu Hotel
Bakotu Hotel Dobbeltrom med frokost
Gambia, Gambia 12. nov fra Oslo 7 netter
11 795,- Velg
Bedøm reisemålet (48 bedømmelser)
4.4

Finn en billig restplass til Gambia

Du kan finne restplasser til Gambia på travelmarket.no. Vi har samlet alle reiser og gjort det enkelt for deg å finne de billigste restplassene til Gambia. Etter du har angitt noen få kriterier, klikker du bare på søk, og deretter kan du se hvilke reisebyråer som har reiser til Gambia på det tidspunktet som du ønsker å reise. Kort sagt; det er utrolig lett og enkelt å finne de billigste restplassene til Gambia.

Gambia er et lite land på 11.000 km2. Det er derfor mulig å utforske store deler av dette spennende landet på forholdsvis kort tid. Landet har kun 1.200.000 innbyggere og grenser mot Senegal og Atlanterhavet.

Når du velger en av de fristende restplassene til Gambia, vil du komme til et land med en enestående og vakker natur. Her kan man se all verdens trær, palmer og buskvekster. På savannen er gresset høyt, og solen skinner fra klar himmel, mens de ville dyrene pryder landskapet og kan imponere enhver turist.

Selv om Gambia er et av Afrikas minste land, har det massevis av stemning og attraksjoner å by på. River Gambia (Gambiaelva) renner gjennom store deler av landet. Elven er omgitt av regnskog, bambustrær, store savanner med mahognitrær, oljepalmer og gummitrær. Og der hvor elven renner ut i Atlanterhavet, er det en vakker 50 km bred hvit sandstrand.

Gambia er rik på avlinger, blant annet ris, mais og hirse. I tillegg kan de by på massevis av tropiske frukter som blir spist både i Gambia og i utlandet.

Gambia er et av de populære turistlandene i Afrika, og turisme er dermed også en viktig inntektskilde for befolkningen. Ønsker du å gjøre som mange andre, bør du søke etter restplasser til Gambia som passer nøyaktig dine ønsker.

Der er så mange spennende severdigheter og opplevelser i Gambia, at man selv må oppleve det, for fullt ut å kunne få en forståelse for hvor herlig dette landet er. Gambia må oppleves.

Når man velger en restplass, er det jo som regel, fordi prisen er lavere enn en tilsvarende reise med en senere avgang. Men det er enda en, og ofte oversett, fordel ved å velge en restplass. Det kan nemlig være veldig fint å ha frihet til selv å kunne velge den dato for avreise som passer best inn i ens program. Hvis den norske sommeren skulle vise seg fra sin beste side, kan man jo like så godt utnytte den og fremskyve reisen til Gambia i en uke eller to. På den måten kan man nyte ferien i Norge, mens været er bra, og i tillegg få en stor opplevelse på reisen til Gambia.

Restplasser til Gambia er under alle omstendigheter din billett til en opplevelsesrik reise til et meget vakkert land.

Travelmarket.no ønsker dere en riktig god reise!

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Gambia | Sista Minuten till Gambia

Avreiselufthavner til Gambia

Reiseselskaper med restplasser til Gambia

  • Billige restplasser med Ving

Finn reisen til Gambia her

Finn inspirasjon til Gambia her

Les mer på bloggen vår