Severdigheter Ecuadors Stillehavskyst

Severdigheter

Badebyen Atacames (Atacames)
Det beste stedet for å holde en riktig strandferie er i denne badebyen på den nordlige delen av kysten. Om natten er det som regel en livlig stemning på byens barer og diskoteker. Både utenlandske og ecuadorianske turister slapper av etter en lang dag med svømmeturer og solbading under den brennende solen nær ekvator.
Badene (Baños)
Banos betyr bade på spansk. Det er også byens termiske bad som er årsaken til at folk kommer til byen. De lokale sier at naturens bad har en helbredende effekt, om det passer eller ei, så er det herlig å slappe av og pleie eventuelle ømme muskler etter en hard fjellvandring. Noen av badene får tilført vann fra de varme kildene til en nærliggende vulkan, mens andre består av smeltet is som renner ned fra fjellene. Vannet kan være grumsete, men det er bare på grunn av alle mineralene.
Rafting (Baños)
River rafting er blitt en stadig mer populær aktivitet i området. Fjellelven Río Patate egner seg også glimrende til formålet og man passerer et fantastisk landskap mens man kjemper med å hold båten på rett kjøl. Det er folk i Banos som arrangerer turene.
Santuario de Nuestra Senora de Agua Santa kirken (Baños)
Kirken til ære for Jomfruen av det hellige vann er klart verdt et besøk. Den hellige jomfru tilskrives æren for mangt et mirakel i området og museet som er tilknyttet kirken viser flotte malerier av disse miraklene. Det er også en pen samling av utstoppede dyr og religiøse effekter der.
Plata øyen (Ecuadors Stillehavskyst)
Øyen er en del av nasjonalparken Machalilla og omtales spøkefullt som "de fattiges Galápagos", fordi øyen har et mangfoldigt dyreliv, men ikke er så dyr å besøke som Galápagos øyene. Det er spesielt fuglelivet som tiltrekker besøkende. Fra juni til oktober kan man se både hvaler og delfiner rundt øyen. Det er mulig å kaste et nærmere blikk på øyens få, men flotte korallrev med en dykkermaske og en snorkel.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Atacames
• Baños
• Cuenca
• Puyo
• Quito
• Rio Bamba
• Saqui
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.