Severdigheter Bogota

Severdigheter

Saltkatedralerne ved Zipaquirá (Bogota)
Zipaquira ligger 50 kilometer nord for Bogotá og er kjent for sine saltminer. Minene er blitt utnyttet og inneholder kun små reserver som står som et berg av salt. Inni fjellet har man hugget ut to underjordiske saltkatedraler. Den ene er stengt på grunn av sikkerheten, mens den andre er åpen for turister. Den åpne katedralen er enorm, og er 75 meter lang og 18 meter høy. Det sies at det kan være over 8000 mennesker i den.
Fjellet Cerro de Monserrate (Bogota)
Hvis man ønsker en helt spektakulær utsikt over byen kan man dra opp til toppen av Cerro de Monserrate. Fjelltoppen kikker ned over byen fra øst. Man kan enten ta en kabelbane eller gå til fots.
Muséer og kirker (Bogota)
Byen har mange interessante museer og gamle kirker, for eksempel: Museo del Oro, Museo Nacional, Museo Arqueologico, Santa Clara og San Francisco. Alle disse severdighetene byr hver især på en bit av Colombias historie, og de er alle plassert i nærheten av byens sentrum, så man kan gå rundt til de fleste.

Område og byguider

By: 
• Bogota
• Bucaramanga
• Cali
• Popayán
• Tunja
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.