Drømmer du om å slappe av på en ekte paradisøy? Da er Maldivene et opplagt valg.

Billige 3- og 4-stjerners charterreiser til Maldivene – lavprisoversikt

Birgitte Oxlund

Drømmer du om å slappe av på en ekte paradisøy? Da er Maldivene et opplagt valg. Men når er det billigst å reise på charterferie til Maldivene? Her får du en rask oversikt over de billigste 3- og 4-stjerners charterreiser til Maldivene med avreise i løpet av de neste seks månedene. Skal du reise til Maldivene på et bestemt tidspunkt? Det får du også hjelp til her.

En billig charterferie på Maldivene byr på kritthvite sandstrender, krystallklart vann, grønne palmer – og et vakkert og varmt tropisk klima.

billige charterferier til Maldivene

Her kan du slå av mobiltelefonen, lene deg tilbake i strandstolen, lukke øynene og slappe helt av. Når du trenger en dukkert, så kaster du deg bare ut i det varme havet.

Utenfor Maldivenes kyst kan du også snorkle eller dykke ned under havets overflate, der du kan møte mange forskjellige fargerike fisker, flotte koraller – og hvis du er heldig får du se en havskilpadde.

Men når er det billigst å reise på charterferie til Maldivene?

Lavprisoversikt over billige charterferier til Maldivene

I lavprisoversikten under finner du de billigste 3- og 4-stjerners charterreiser til Maldivene som du søker etter.

Til deg som skal reise til Maldivene på et bestemt tidspunkt: Velg din foretrukne avreiseflyplass nedenfor. Heretter blir du sendt til Travelmarkets søkemotor med avbestillingsreiser til Maldivene. Hvis du først skal reise til Maldivene på et senere tidspunkt, kan du velge en annen reiseperiode i datofeltet til venstre.

Til Maldivene fra Oslo

Til Maldivene fra Stavanger Sola

Til Maldivene fra Bergen Flesland

(Hvis du ikke finner charterreiser til Maldivene i søkeresultatet, er det sannsynligvis fordi du vil reise til Maldivene utenfor sesongen).

Vil du betale litt mer og nyte en charterferie på Maldivene i 10-15 dager? Sjekk ut vår lavprisoversikt med 2-ukers eksotiske charterreiser her.

The Barefoot Eco Hotel
MaldiveneThe Barefoot Eco HotelMaldivene (7 netter)Dobbeltrom Seaside med frokost
16 195,-Velg
Reethi Beach Resort
MaldiveneReethi Beach ResortMaldivene (7 netter)Dobbeltrom Reethi Sunset Villa med frokost.
16 345,-Velg

Fant du ikke en god og billig charterferie på Maldivene?

På Travelmarket sammenligner vi reiser fra alle de store charterbyråene sånn at du lett finner den billigste og beste solferien til alle de populære reisemålene.
https://www.travelmarket.no/charterreiser.cfm

Du kan lage ditt eget søk og sammenligne priser på charterreiser til Maldivene i vår chartersøkemotor.

Kanskje var en charterferie på Maldivene dyrere enn du hadde regnet med? I denne lavprisoversikten kan du sjekke priser på charterreiser til andre populære eksotiske land.

Du kan også velge å satse på at charterreiser til Maldivene blir billigere når du kommer nærmere avreise. Her kan du opprette en charterprisagent sånn at du daglig får tilsendt dagens priser på charterferier til Maldivene.

Er du allerede nært avreisedatoen? I denne lavprisoversikten med eksotiske avbestillingsreiser, kan du sjekke prisen på charterreiser til Maldivene og andre eksotiske reisemål.

Fotos:
Topfoto © istockphoto /Hydromet
Charterferie på Maldiverne © istockphoto /haveseen

Relaterte innlegg:Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Privacypolicy
Read our privacypolicy