Find flybilletter til Gøteborg

Billige flybilletter fra Trondheim Værnes til Göteborg (Landvetter)

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Trondheim Værnes til Göteborg (Landvetter)

Sveriges nest største by er både stor og liten og kan tilby både internasjonale sportsarrangementer, shopping, kulinariske opplevelser og koselig småbystemning. En gåtur i Gøteborg om omegn innebærer dessuten often et besøk til en av byens mange grøntområder.

Det grønne Gøteborg

Slottsskogen er en stor engelsk hage nær Gøteborg Botaniske Hage hvor man finner både Naturhistorisk Museum, et observatorium, en minigolfbane og ikke minst en zoologisk hage. Området er opplagt for en avslappende rusletur eller en piknik. Om sommeren er parken et yndet møtested for de lokale, der de samles for en øl og en fotballkamp.

Gøteborgs Botaniske Hage – en av de største botaniske hagene i verden - ble i 2003 kåret til Sveriges vakreste hage, og er absolutt verdt et besøk. Hagen består blant annet av en stenhage, et arboret, et veksthus samt en restaurant og en kafé. Sørg for å få med deg det sjeldne Easter Island-treet i arboretet!

Midt i sentrum ligger Trädgårdsföreningen, en nydelig park med blant annet en sagnomsust rosehage. På området finner man også Restaurant Trädgårn, som også omfatter en konsertscene og en nattklubb.

Liseberg – et vell av fornøyelser midt i Gøteborg sentrum

En opplagt attraksjon i Gøteborg er Liseberg – Skandinavias største fornøyelsespark. Som seg hør og bør kan parken tilby alt fra berg- og dalbaner, pariserhjul og alle mulige slags karruseller til spisesteder, spillehaller og lykkehjul. Ofte arrangerer parken også konserter som ikke koster annet enn inngangsbilletten.

Blir man lei av de fartsfylte opplevelsene kan man også bare ta seg en rusletur i Lisebergs parklignende omgivelser med trær, fontener, benker og blomsterbed.

Du kan få deg en billig flybillett til Gøteborg fra Trondheim, så en tur til Sveriges nest største by er så absolutt et realistisk mål.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.