Billige flybilletter fra Stavanger Sola til Aberdeen

Billige flybilletter fra Stavanger Sola til Aberdeen

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra Stavanger Sola til Aberdeen

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
28. mar 31. mar
SVG
ABZ
ABZ
SVG
Wideroe´s Flyveselskap 1 stopp
Wideroe´s Flyveselskap 1 stopp
Fra kr. 2 808,- Velg

Fra Stavanger Sola til Aberdeen

I den nordøstlige delen av Skottland ligger havnebyen Aberdeen som har fått tilnavnet Europas oljehovedstad. Det er nasjonens tredje største by der alle tilreisende kan oppleve et levende byliv og finne sine helt egne favoritter.

Slott og natur i Aberdeen
Aberdeen har over 300 mektige slott som gir innblikk i både byen og landets historie. Noen av de mest kjente og som er verdt et besøk er Crathes Castle, Haddo House og Balmore Castle. Alle er åpne for omvisning i sommerhalvåret. Kombinert med kirker og historiske bygninger har den besøkende muligheten til å ta inn den vakre arkitekturen og forstå forandringene byen har gjennomgått.

Med en beliggenhet nær havet har Aberdeen flere flotte strender som er verdt et besøk. Blant annet har stranden Rattray Head opp mot 23 meter høye sanddyner formet av vinden som er populært for de tilreisende. Som i store deler av Skottland er fjellområdene rundt byen verdt et besøk. Like utenfor Aberdeen ligger den største nasjonalparken i Storbritannia, Cairngroms, der landets høyeste fjell befinner seg og ikke minst et fantastisk dyreliv. For skientusiasten er anlegget Lecht et yndet sted.

Attraksjoner i Aberdeen

I Aberdeen arrangeres det mange årlig festivaler. Den internasjonale ungdomsfestivalen er den største i verden. I tillegg er den årlige jazz- og litteraturfestivalen verdt besøket.

Byen er kjent for en rik musikkscene året rundt. Aberdeens maritime museum er en viktig attraksjon fordi den gir en innføring i havnebyens historie som kjennetegner Aberdeen. Et av de viktigste kunstgalleriene i byen har en samling bestående av impresjonistiske, viktorianske, skotske og ikke minst britisk samtidskunst som er perfekt for den kunstinteresserte. I tillegg er Aberdeen fylt med gode shoppingmuligheter og varierte restauranter i alle prisklasser.

For eksempel er det mulig at booke billige flybilletter fra Stavanger til Aberdeen, så veien er kort til en uforglemmelig opplevelse for deg og dine nu.