Billige flybilletter fra Stavanger Sola til Esbjerg

Billige flybilletter fra Stavanger Sola til Esbjerg

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Stavanger Sola til Esbjerg

Esbjerg er Danmarks femte største by, og var engang Danmarks største fiskehavn. Havnen er fortsatt en viktig økonomisk drivkraft for byen, som også har blant annet gode butikker og et Sjøfartsmuseum å skilte med.

Esbjerg – en havneby
Havnen i Esbjerg er vel verdt et besøk, og selv om stort sett alle fiskebåtene, kuttere som trålere, er vekk, yrer havneområdet av liv. Det meste av aktivitetene i dag er offshore-aktiviteter med vindmøller samt forsyning, vedlikehold og oppdatering av oljeplattformer til Nordsjøen.

Som seg hør og bør i et gammelt havnesentrum har Esbjerg et Fiskeri- og sjøfartsmuseum. Det imponerende museet har fokus på dansk fiskerihistorie, den marine fauna, vadehavet samt offshoreindustrien i Nordsjøen. Museet har både et selarium, et saltvannsakvarium og et minkanlegg i tillegg til de faste utstillingene, både inne og i friluft.

Aktiviteter i Esbjerg og omegn

Det er gode shoppingmuligheter i Esbjerg sentrert rundt de to største bilfrie handlegatene i byen, Kongensgade og Torvegade. Kongensgate huser rundt 150 forskjellige spesialbutikker, kaféer og restauranter, så det burde være noe for enhver smak. Skolegate er stedet man skal gå for en festlig tur i byen, og gaten har mange gode barer og klubber. Industrien serverer dessuten byens beste hamburgere og tilbyr livemusikk i helgene. På Sands Restaurant i samme gate kan du få deg en klassisk dansk, kulinarisk opplevelse.

En liten perle som absolutt bør besøkes når man er i Esbjerg, er Fanø, en liten, idyllisk øy med vakre sandstrender og en liten, koselig landsby, Sønderho. Du kan ta ferge til Fanø fra Esbjerg havn, og turen tar bare 10 minutter.

Prøv å finne billige flybilletter til Esbjerg fra Stavanger/Sola, for en tur til den danske havneby er bare et stenkast vekk.

Finn reisen til Esbjerg her

Finn reisen fra Stavanger Sola her