Bilde av en rolig strand med gyllen sand, svaier palmer og klar blå himmel.

Reiser til Sri Lanka

Sammenlign priser og finn de beste og billigste reiser til Sri Lanka. * Priser fra mange forskjellige selskaper * Gratis prisovervåking.

Billige reiser til Sri Lanka

Fra Oslo

Fra Bergen

Fra Trondheim

Billige reiser til Sri Lanka

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Bergen Flesland

  • Trondheim Værnes

Hotel J
Hotel J Dobbeltrom (Dobbeltseng) - Havutsikt
Negombo 9. okt fra Oslo 8 netter
11 545,- Velg
Citrus Hikkaduwa
Citrus Hikkaduwa Dobbeltrom - Superior
Hikkaduwa, Sørvest-kysten 1. sep fra Oslo 8 netter
12 895,- Velg
Thaala Bentota
Thaala Bentota Dobbeltrom
Bentota River Airport 1. sep fra Oslo 8 netter
13 795,- Velg
The Palms Hotel
The Palms Hotel Deluxe room
Beruwala 11. sep fra Oslo 8 netter
14 245,- Velg
Radisson Blu Resort Galle (ex. Amari Galle)
Radisson Blu Resort Galle (ex. Amari Galle) Dobbeltrom - De Luxe
Galle 9. okt fra Oslo 8 netter
14 845,- Velg
Club Palm Bay
Club Palm Bay Deluxe room
Sri Lanka 9. okt fra Oslo 8 netter
All Inclusive
16 495,- Velg

Reiser til Sri Lanka

Ta en reise til Sri Lanka og opplev den eksotiske perlen, som med sin unike kultur og skjønnhet kun ligger 50 kilometer fra India. Den tropiske og frodige øya byr på vidunderlige hvite strender, regnskog og jungel, elefanter og leoparder, templer, gamle ørkenbyer, te- og fruktplantasjer, vakre innsjøer, brusende fossefall og krydret mat. Du kan også shoppe mellom fargerike masker, trehåndverk, batikk, velduftende krydder, edelstener og te.

Er du mest til sol- og strandliv tilbys et vell av vannsportsaktiviteter ved kilometerlange sandstrender, og dykkere kommer fra hele verden for å utforske de vakre korallrevene. Surfeparadiset Hikkaduwa virker som en magnet, hvor det om kvelden er aktivitet i restauranter og strandbarer.

På 80-tallet hadde reisene til Sør-Europa utviklet seg til masseturisme med fokus på kvantitet fremfor kvalitet, og det var etter hvert blitt en mindre attraktiv reiseform. Nå er den klassiske reisen igjen blitt populær blant nordmenn, og destinasjonene er utvidet til mer eksotiske reisemål, så det nå også er mulig å ta reiser til Sri Lanka. Her kan man nyte det tropiske klimaet, og det fargerike folkelivet med den gjestfrie og vennlige befolkningen.

Det er en enkel og trygg måte å reise på rett fra avreisen på flyplassen med direkte flyvning til reisemålet, hvor man blir tatt imot og transportert til hotellet. Flere reiseselskaper tilbyr reiser til Sri Lanka og denne reiseformen kan spare tid og bekymringer, da man booker fly og hotell samlet. Det kan også være bestilling av mat på flyet, transfer og forpleining eller utflukter. Innlosjering kan f.eks. være to uker på et strandhotell og nesten alt kan være planlagt hjemmefra.

Naturen er et kapittel for seg. Landets sørlige del byr på bakkete landskap med skjønne strender ved kysten, og den nordlige delen er en stor slette med fjellområder med opp til 2500 meter høye fjell. I nasjonalparken Yala kan man på en safari oppleve ville dyr rett fra vannbøfler, elefanter og leoparder til eksotiske fugler. Man må heller ikke gå glipp av landets mange kulturskatter, som f.eks. den mektige løveklippen i Sigiriya, Tempelet for Buddhas Hellige Tann i Kandy eller Adam’s Peak.

Er du til bylivet er Bentota, Negombo, havnebyen Galle og hovedstaden Colombo et besøk verdt.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Danmark og Sverige:
Charterrejser til Sri Lanka | Charterresor till Sri Lanka

Charterselskaper med charterreiser til Sri Lanka

  • Billige charterreiser med Ving