Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Flyv billigt til Sydkorea

Billige flybilletter til Sør-Korea

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Bedøm reisemålet
4,5
(124 bedømmelser)

Fly billig til Sør-Korea

Sør-Korea blir mer og mer populær som feriedestinasjon, og det er ikke rart – det er nemlig utrolig mange ting man kan gjøre og oppleve i det flotte sørkoreanske landskapet.

Du får hele pakken på en ferie i det østasiatiske landet. Først og fremst kan du få storbyopplevelsen ved å besøke den vakre hovedstaden Seoul med alt hva den inneholder.

Skynd deg å bestille flybillettene til Sør-Korea
Er du ikke så glad i storbyens stress og jag, kan du eventuelt reise ut i distriktet og synge karaoke med de lokale etter at du har stått på ski i Gangwon-do-provinsen. Sør-Korea har det meste, så det er bare å få fatt i noen billige flybilletter og komme seg av gårde. Som vi har hintet til er det noe å gjøre der på alle tider av året.

Dra på gjørmefestival i Boryeong
Når du har vært i Seoul og har lyst til å oppleve distriktet har du mange muligheter. Ett eksempel er byen Boryeong, som virkelig er et sted man burde besøke under den årlige gjørmefestivalen.

De siste par årene har festivalen blitt en stor begivenhet for byen, og utenlandske turister kommer i hopetall for å delta i det omtalte arrangementet. Festivalens deltagere smører seg inn i gjørme og går til krig mot alt fra gjørmebryting til kroppsmaling.

Etter lekene i den skitne gjørmen drar folk til den vakre stranden som ligger rett ved byen og fester til langt utpå natten. Og hva er vel bedre dagen derpå enn å ta en frisk tur ut i et grønt landskap? Det har du nemlig gode muligheter til, og det anbefales på det varmeste.
Billigste reise funnet på Travelmarket for Sør-Korea: Oslo til Seoul 6. desember til 13. desember fra kr. 4 857,-

De mest populære lufthavnene i Sør-Korea

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.