Reiser til Zimbabwe

Reiser til Zimbabwe

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Zimbabwe kombinerer det beste og det verste i Afrika. Landet har et av Afrikas frodigste dyrebestander. Naturen er fantastisk, og skifter fra tjukk skog over savannene til vannrike flodområder. Et av de mest fantastiske syn i verden kan ses her, når Victoria Falls sender kaskader av vann i et fritt fall på over 100 meter ned i Zambezifloden. I skjærende kontrast til den ville naturens skjønnhet står en befolkning hvor en fjerdedel lever under fattigdomsgrensen. 40 prosent er HIV-positive, nesten halvparten av innbyggerne er arbeidsløse, og i øyeblikket gjør uroligheter og opprørsstyrker det farlig å være hvit i landet.
Bedøm reisemålet
4,6
(85 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Zimbabwe - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Zimbabwe.

Bulawayo

Zimbabwes nest største by er ikke bare en spennende by med museer og gode muligheter for å kjøpe lokal kunst. Den er også utgangspunktet for et besøk i et område som kan by på forhistoriske hulemalerier, ruiner og nasjonalparker for de safarilystne

Harare

The Sunshine City hører til i den sofistikerte delen av Afrikas hovedsteder. Moderne bygninger huser det finansielle sentrum, og her finnes en del kjøpesentre. Byen har også mange vakre, grønne parker som veier opp mot alle de nye bygningene. Man finner også flere museer og markeder og et spennende natteliv med masse lokal musikk.

Hwange

Mot vest ligger Zimbabwes største nasjonalpark, som også blir regnet for å være en av de mest interessante nasjonalparker i Afrika. Dyrekonsentrasjonen er så høy at man for eksempel må jage elefantene, som beveger seg i flokker på flere hundre.

Mana Pools Nasjonalpark

I denne litt mindre besøkte nasjonalparken i det nordlige Zimbabwe kan man på en vellykket safari se både flodhester, løver, sebraer og elefanter. Zambezifloden og de store våtområdene gjør stedet ideelt til båtsafari.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.