Sammenlign billige reiser fra mange selskaper

Reiser til Venezuela

Flybilletter, hotell, charter & pakkereiser, fly+hotell m.m.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Fra
Klikk på + for å søke priser fra
opptil 4 avreiselufthavner på en gang.
Til
Avreise
Hjemreise
Reisende
voksne
   
barn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Reisende valgt
Venezuela er et paradis for fjellvandreren, et skattkammer for historisk interesserte og en søt drøm for solslikkere og badenymfer. Venezuela er porten til de nordlige Andesfjellene, den dype regnskogen og de fantastiske strendene mot det karibiske hav. Mange av byene er godt bevarte klenodier fra kolonitiden og i den livlige hovedstaden Caracas ligger det mange interessante museer. Befolkningen er en fascinerende blanding av indianere og etterkommerne til de svarte slavene og de spanske erobrerne. Venezuela har mange ansikter, og de er alle verdt å se.
Bedøm reisemålet
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Venezuela - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Venezuela.

Amazonas

Turen går dypt inn i den ufremkommelige Amazonjungel til de primitive indianerlandsbyene og et planteliv som gjemmer på et utall av hemmeligheter. Holder man øynene åpne kan man også få et glimt av en listig jaguar eller den rosa elvedelfinen.

Caracas

Caracas er fantastiske omgivelser, et alltid behagelig klima og Sør-Amerikas flotteste moderne arkitektur. Byen er en spennende kosmopolitisk storby med en interessant historie bak seg. Gå på oppdagelse i den gamle bydelen eller ta på danseskoene og utforsk det ville nattelivet. Det er bare opp til en selv når det gjelder hvordan hovedstaden skal oppleves.

Isla de Margarita

Strendene og det alltid livlige nattelivet er denne øyas varemerke. Venezuelas svar på Mallorca har imidlertid også et vakkert naturreservat og en rekke historiske bygninger. Her ser man havet fra alle vinkler og den karibiske solen skinner deilig på himmelen.

Venezuelas Andesfjell

Andesfjellene har alle muligheter for uforglemmelige fjellturer i et fantastisk landskap. Det er bare å ta støvlene fatt og kaste seg ut i det utrolige landskapet. Det ligger mange fascinerende indianerlandsbyer inne blant fjellene, hvor man lett får følelsen av at tiden har stått stille.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK