Reiser til Ukraina

Reiser til Ukraina

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Ukrainas befolkning er utrolig imøtekommende, og reisende blir møtt velkommen med en praktfull arkitektur og et vakkert landskap. Her finnes storbyer som aldri sover, men også et utall av små landsbyer hvor det kan virke som om tiden står stille. Man kan oppleve gotisk og bysantinsk arkitektur og kunst. I tillegg kan man oppleve flere hundrede år gamle katedraler og museer som forteller om landets historie.

Ukraina byr på et utrolig varierende landskapsbilde. Elven Dnieper, som renner ut i Svartehavet, deler praktisk talt landet i to. Den vestlige delen av landet er dekket av imponerende fjell, mens den østlige delen
er dominert av store skogområder og tørre sletter.
Bedøm reisemålet
4,8
(22 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Ukraina - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Ukraina.

Jalta

Byen Yalta på Krimhalvøya er et praktfullt feriested. Byen har mange spennende severdigheter, men er også kjent for sine vakre sandstrender og den fremragende vinen som produseres i området.

Kiev

Byen Kiev har, siden grunnleggelsen i det 5. Århundret, vært utsatt for mye. Byen har overlevet invasjon, ødeleggelse og branner. I dagens Kiev finner man gamle historiske bygninger og museer som forteller byens fantastiske historie.

Krimhalvøya

Krimhalvøya ligger i Svartehavet og er et populært sted for turister. Området byr på en helt fantastisk natur, samtidig som man kan oppleve flere hundre år gamle bygningsverk og monumenter.

Lviv

Byen Lviv er et vakkert sted som bør besøkes. Her finner man arkitektur fra gotisk tid og opp til i dag. Byen ble ikke ødelagt under andre Verdenskrig og reisende har derfor mulighet til å betrakte alle de opprinnelige bygningene. Byen er et av de vakreste stedene i landet.

Odesa

Byen Odessa er et feriested som besøkes mye. Byens sentrum ligger bare noen få hundre meter fra vannkanten, og selve byen er preget av hyggelige bygninger og lange gater med masser av trær.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.