Reiser til Tyskland

Reiser til Tyskland

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Tyskland er etter hvert blitt et godt turistland som har noe for enhver smak. På tross av nederlagene tyskerne har lidd i løpet av 1900-tallet har de klart å restaurere naturskattene og de historiske områdene. Landet kan i dag tilby en geografisk og kulturell variasjon som det ikke finnes maken til andre steder i Europa. Det store landet i hjertet av Europa har alt fra sandstrender, fjelltinder, skoger og innsjøer til middelalderlige havnebyer, moderne metropoler og masser av kulturelle arrangementer.
Bedøm reisemålet
4,7
(82 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Tyskland

Reiser til Tyskland – filtrér på tema

Bayreuth

I Bayerns nordøstlige del ligger Bayreuth, en af Tysklands berømte byer. Den barokke by i det nordlige Franken er nemlig hjemstad for Richard Wagner, der også ligger begravet i byen. Hvert år mellem juli og august bliver der afholdt en Wagner-festival til ære for ham og hans værker, der tiltrækker tusinder af fans fra hele verden.

Berlin

En storbyferie i Berlin er den typen ferie du kan fylle med opplevelser fra start til slutt. Du kan faktisk bli litt overveldet hvis du tror du kan kan få sett alt på et par dager, for det er ikke mulig. Derfor e det en god idé å planlegge hva du vil oppleve før du rejser. På den måten er du mer fokusert og få sett akkurat det du selv ønsker. Av spennende "must sees" kan vi nevne Brandenburger Tor, Muren, Reichstag, Under den Linden og Kurfürstendamm. Det er likevel bare et lite utvalg av Berlins mange severdigheter. En storbyferie i Berlin må bare oppleves.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.