Reiser til Tsjekkia

Reiser til Tsjekkia

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Siden Berlinmurens fall i 1989 har Tsjekkia virkelig klart å åpne sine grenser for turister fra hele verden. Landet er fortsatt preget av årene under kommunistisk herredømme, men holdes allikevel oppe av all sin natur, historie, romantikk og sjarme. Hovedstaden Praha har blitt et populært turistmål, og resten av det frodige landet er, med sine omkringliggende fjell, er helt sikkert også verdt et besøk.
Bedøm reisemålet
4,6
(58 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Tsjekkia - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Tsjekkia.

Böhmen

Landsdelen Bøhmen, i det vestlige Tsjekkia, har amnge gode opplevelsestilbud. Her ligger landets kjente kulturbyer, høye fjell og romantiske slott. Bøhmen dekker et stort område og kan by på mange spennende kulturelle opplevelser.

Karlovy Vary

Mange prominente personligheter har gjennom tidenes løp kommet til Karlovy Vary for å la seg inspirere og helbrede i byens varme kilder. Et besøk i Karlovy Vary er ikke bare et besøk i en fantastisk vakker by, men er også et besøk tilbake gjennom historien.

Krkonose Nasjonalpark

Fjellkjeden Krkonose i det nordøstlige Bøhmnen trekker hvert år til seg massevis av turister. De opptil 16000 meter høye fjellene rommer et godt skiterreng, mens de i sommerhalvåret frister til vandrerferier.

Praha

Når man reiser til Tsjekkia, kommer man ikke utenom et besøk i landets vakre hovedstad Praha. Praha oser av stemning og historie. Byens små gater, gamle bygninger og høye tårn har, gjennom tidene, vært kulisse for mange historiske og kulturelle omveltninger.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.