Reiser til Thailand

Reiser til Thailand

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Ikke noe annet sted i Asia finner man så mange templer, historiske ruiner og forlatte byer som i Thailand. Så hvis man er historisk interessert er Thailand rett sted. Er det ren avslapning man ønsker er Thailands øyer og strender synonymt med Paradis. Lange hvite sandstrender, skyggefulle palmer og turkisblått hav er Thailands varemerke.
Vil man kombinere badeferien med storbyens gleder kan den pulserende metropol Bangkok varmt anbefales. Byen sitrer av aktivitet døgnet rundt og er samtidig en kulturell skattekiste.
Bedøm reisemålet
4,6
(96 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Thailand

Bangkok

Den Thailandske hovedstaden Bangkok sover aldri. Døgnet rundt syder byen, med alle de vakre, buddistiske templene, av liv. Om dagen preger buddistiske munker i safrangule drakter bybilldet, og om natten gjør lettkledde piker sin entre. På markedene selges brukskunst, klær og elektronikk til rimelige priser, mens velsmakende, krydret mat og fersk frukt selges på hvert gatehjørne. Bangkok er et utmerket utgangspunkt for en videre reise i Thailand eller resten av Asia.

De Thailandske øyer

De thailandske øyene er synonyme med tropiske paradiser. De herlige øyene er omgitt av turkisblått hav som blidt skyller inn over de hvite sandstrendene. De omkringliggende koralrevene, der du finner fisk i alle farger og former, er flotte utfluktsmål for dykke- og snorkelturer.

Nord-Thailand

Det nordlige Thailand byr på storslåtte naturopplevelser. I det fjellrike området som stort sett er dekket av regnskog kan man ri på elefanter og besøke de mange stammefolk i området. Nord-Thailand har også en stolt tradisjon for kunsthåndverk, og er samtidig det området som gjør mest ut av de nasjonale festene.

Phuket

Savner du et tropisk paradis, så skulle du måske tage på ferie til Thailands Phuket. Den velkendte feriested har topmoderne faciliteter, flot natur og en lokal befolkning, der lever op til landets tilnavn "Smilets land".

Sentral-Thailand

I det sentrale Thailand finner man ruinene av de tidligere hovedstedene Sukhothai og Aytthaya, som vitner om fordums storhet og betydning. Samtidig er området det eneste i Thailand som ennå ikke er berørt av masseturismen, så det er her man skal reise hvis man vil oppleve det opprinnelige Thailand.

Thailand-bukta

Området sør for Bangkok kalles Thailanbukta eller Siam , og er blant thailendernes foretrukne ferieområder. I badebyen Hua Hin ferierer også kongefamilien. Områdets skjønne strender er ideelle rammer for en avslappet badeferie.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.