Reiser til Taiwan

Reiser til Taiwan

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Det blir sagt om Taiwan at den er en computergenerert kinesisk akvarell. Selv om det er en litt frisk formulering så er det et snev av sannhet i det. Taiwan har hele sin kultur tilfelles med moderlandet, men den rivende utvikling som Taiwan har vært igjennom - ikke minst på det teknologiske området - har plassert Taiwan blant de førende i verden og landet har skapt seg noen kraftfulle, men rike motsetninger. For i kontrasten mellom det kraftige nye og det verdigfulle gamle , står landet som et meget attraktivt turistmål.
Bedøm reisemålet
4,4
(22 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Taiwan - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Taiwan.

Nord-Taiwan

Kjempestore fjell, strender, varme kilder, fosser og flotte gamle templer finner man i den nordlige delen av Taiwan. Denne paradisiske natur, som ofte vil ta pusten fra en om ikke hovedstadens hurtige byliv allerede har gjort det, ligger ikke langt fra Taipei.

Sentral-Taiwan

Fjellområdet i nærheten av Alishan er et imponerende syn og rommer et fjellsenariet som det ikke finnes maken til på hele øyen. Opplev også de varme kildene eller gå på oppdagelse langs de mange flotte rismarkene i området.

Sør-Taiwan

Hele Taiwans kulturvugge kalles denne sydlige delen av landet også. Her har befolkningen holdt på noen av deres mer opprinnelige vaner og bevart de eldre tradisjonene. Men, pass på, for i dette flate og fruktbare området blir det veldig varmt om sommeren.

Taipei

Å gå rundt i de tettpakkede gatene og oppleve østens mystikk leve, opp og ned av det pulserende forretningslivet som er preget av vesten, er en opplevelse i seg selv. Men, ellers byr byen mest på en travel hverdag som står i flott kontrast til de omkringliggende landområdene.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.