Reiser til Spania

Reiser til Spania

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Flamenco, kunst, kultur, malerkunst, litteratur og sport. Spania oser av severdigheter og tilbud til turister. Det behagelige klimaet har gjennom årtier virket som en kraftig magnet på turister, spesielt fra Nord-Europa. Men Spania er mer enn charterturisme og grisefester på Mallorca. Landet har en fantastisk og voldsom historie. Flere verdensberømte kunstnere som Dalí og Picasso hadde en sterk tilknytning til Spania. Landet byr på alt fra deilige strender ved Costa del Sol, grønne frodige landskaper i Baskerlandet til Gaudis eventyraktige arkitektur i Barcelona.
Bedøm reisemålet
4,5
(90 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Spania

Andalucía

Andalusia er stedet for de som liker sand, strand og vand. Her finner man blant annet turiststedet Costa del Sol, som har fremragende sandstrender ut til Middelhavet. I tillegg har området hyggelige små landsbyer, som gir innblikk i spanjolenes liv.

Balearene

De Baleariske øyer er stedet for folk som liker til sol, sand og vand. Her finner man noen av landets beste sandstrender, som ligger ned til det turkisblå havet. Dessuten kan de tre øyer by på historiske monumenter og imponerende landskapsbilder.

Barcelona

Barcelona er byen kan tilby turister alt. Her er fantastiske kulturelle og historiske severdigheder til flere dager. Blir man trøtt av å vandre rundt i byen, kan man slappe av på de fremragende hvite sandstrendende som byen også kan tilby.

Bilbo

Bilbao er Baskerlandets hovedstad og en stor industriby. Det lyder ikke umiddelbart tiltrækkende, men Bilbao er mere end det. Byen er centrum for mange højere læreanstalter og et væld af udenlandske studerende læser i byen, så der er et festligt natteliv. Desuden er Guggenheim Museet i Bilbao et must-see, hvis man er i Baskerlandet. Spaniens pendant til Guggenheim Museet i New York er et fascinerende stykke arkitektur.

Castilla - La Mancha

Castilla-La Mancha området byr turister velkommen til middelalderslott, sjarmerende landsbyer og frodig natur. Det er mye å se i området, hvor man også får et godt inntrykk av den spanske levemåte.

Catalonia

Den catalonske region byr på et hav av spennende opplevelser. Her finner man moderne storbyer, historiske severdigheter, vakre naturlandskaper og ikke minst de fantastiske Pyrene-fjellene.

Fuerteventura

Fuerteventura byder sine besøgende på nogen af verdens bedste strande samt en flot natur sletter og dale. Øen har desuden gode fiskemuligheder med chancer for at fange tunfisk, sværdfisk m.m. En sydenreise til Fuerteventura garanterer deg opplevelser på en solrik øy som hører til Spania og ligger i Atlanterhavet. Fuerteventura er den nest største av Kanariøyene. Hovedstaden er Puerto del Rosario. En av grunnene til at så mange velger å søke etter sydenreiser til Fuerteventura er øyas utrolig store og brede sandstrender, som mest av alt minner om paradis på jord. Det ligger over 150 strender på øya, og mange av dem er øde og uberørte. Så en tur til stranden kan saktens bli en hyggelig og mer privat opplevelse for deg og kjæresten eller familien. Vil du være sikker på å finne en ferie fylt med sol, hvite badestrender og gode stunder med din(e) kjære, er det bare å søke etter sydenreiser til Fuerteventura her i Travelmarkets søkemotor.

Kanariøyene

De syv Kanariske øyer er kjent som store turiststeder. Det er her man finner de vakreste hvite sandstrender som strekker seg over flere kilometer og ligger ned til det tempererte azurblå havet. Utover turistområder har øyene fascinerende naturområder og sjarmerende fiskerlandsbyer.

Madrid

Madrid er hovedstaden i Spania og det er virkelig en storby. Byen har en pulserende og levende atmosfære. Man finner også gamle hyggelige bydeler hvor ting ikke går så fort og for en sund kan man unnslippe storbyens bankende hjerte.

Málaga

Malaga tiltrekker en mengde turister hvert eneste år. De fleste kommer for å slappe av på området behagelige sandstrender og nyte det gode været. Men området har også små hyggelige landsbyer og imponerende fjellandskaper.

Menorca

Ikke langt på den populære og turistfyldte Mallorca ligger den mindre ø Menorca, der på mange måde er stik modsat sin populære storebror. Sydenreiser til Menorca betyr sol, strand og varme. Øya ligger i Middelhavet og tilhører den samme spanske øygruppen som Mallorca. Menorca har en svært vakker natur og noen herlige, barnevennlige sandstrender. Dra på sydenreise til Menorca og du vil finne en solskinnsøy hvor du straks fornemmer dens lange historie. Særlig i hovedstaden Mahon vil du legge merke til kulturen og de gamle bygningene. Mahon er forøvrig en havneby med utallige butikker, kaféer og gode restauranter. En sydenreise til Menorca vil gi deg en ferie på et sted som ikke har vært utsatt for masseturisme. Nettopp av den grunn har det vært mulig å beskytte naturen der, som er utrolig flott og uberørt. I tillegg er strendene helt fantastiske og bylivet virkelig hyggelig, både i hovedstaden og i den mindre byen Ciudadella i den andre enden av øya. Så hvis du går etter sol, strand, natur og et koselig byliv, søk etter sydenreiser til Menorca i Travelmarkets søkemotor.

Nord-Spania

I Nordspania er det mulighet for både å nyte strandlivet og den flotte fjellrike naturen. San Sebastián byr på skjønne sandstrender, mens andre regioner har frodige og grønne landskapsområder med høye fjell.

Palma de Mallorca

Palma er hovedstaden på Mallorca og en dejlig by at besøge som modvægt til strand- og badelivet. Byen er et farverigt vibrerende centrum med gotiske kirker, brede boulevarder, designerbarer og specialbutikker. Palma er en dejlig by at shoppe i og har masser at byde på, og når man bliver træt er stranden kun et stenkast væk.

Seville

Sevilla er den største byen i Andalusia. Byen kan vise til massevis av imponerende historiske severdigheter som minareten La Giralda og Alcázar Palasset.

Tenerife

Den største af de Kanariske Øer byder som de andre på flotte strande, men udmærker sig også med naturens store variation. En bjergkæde med Spaniens højeste bjerg løber gennem øen, dyrelivet er meget varieret og kysten varierer med klipper og strande med rent sand. Sydenreiser til Tenerife er synonymt med sol og varme og gode opplevelser. Øya hører til Kanariøyene og ligger i Atlanterhavet, omtrent 300 kilometer fra Afrikas kyst. Over 5 millioner turister besøker Tenerife hvert år. Playa de las Americas og Los Christianos sør på Tenerife er de mest besøkte byene. Generelt er det mest turisme i den sørlige delen av øya, for været er mer ustabilt og vått i den nordlige delen. Hvis du velger en sydenreise til Tenerife, skal du vite at byen Playa de las Americas er vel verdt et besøk. Her er det masse liv, gode restauranter, hyggelige barer og handlesentre med fristende lave priser. Klimaet på Tenerife er mildt og behagelig året rundt. Gjennomsnittstemperaturen er på mellom 20 og 25 grader, så sydenreiser til Tenerife er ikke forbeholdt sommerhalvåret.

Valencia

Byen Valencia er Spanias tredje største by. Byen tiltrekker enda ikke så mange turister, men byen har en livlig og sjarmerende atmosfære og kan by på atskillige interessante museer.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.